En rahatsız olduğunuz insan tipi

arkadaş gibi davrananlar.
Bana da benzer bir olay olmuştu. Dershaneye geldiğim ilk gün bir kız yaptığım her harekete sanki ona yapıyormuşum gibi cevap veriyordu. Sonra teneffüste saçımı falan okşamaya başlayınca tepki verip oradan uzaklaştım. Bir daha yanıma yaklaştırmadım zaten. Böyle tiplere direk tepkinizi belli etmeniz lazım.

Bana da benzer bir olay olmuştu. Dershaneye geldiğim ilk gün bir kız yaptığım her harekete sanki ona yapıyormuşum gibi cevap veriyordu. Sonra teneffüste saçımı falan okşamaya başlayınca tepki verip oradan uzaklaştım. Bir daha yanıma yaklaştırmadım zaten. Böyle tiplere direk tepkinizi belli etmeniz lazım.
Hocam ona güvendim valo yedek hesabımı verdim, için de az da olsa bir şeyler vardı, bir hesap için gitti, ihanet hiç iyi bir şey değil.

Düşünsenize soruya cevap vermek için parmak kaldırıyorsunuz, kız "ne var ya" falan diyor 😅

Snapchat kullanıp haritasında osmanlının asker sayısından fazla insan bulundurması yetmiyormuş gibi snap puanı da 50 binin üstünde olan, marka takıntısı olup sadece Converse-Nike giyinen, iPhone 7 veya üstü telefonu olan ve Instagram'da 0 gönderi +1000 takipçisi olup en fazla 100-150 kişiyi takip eden herhangi bir canlıdan direk uzaklaşın derim. Dost/abi/kardeş önerisi olarak alın derim.
Nike Revolution 6 Next Nature ve iPhone 7 sahibiyim. Sana göre kötü adam olduysam ne mutlu bana.

Hocam ona güvendim valo yedek hesabımı verdim, için de az da olsa bir şeyler vardı, bir hesap için gitti, ihanet hiç iyi bir şey değil.
Yakın olmamamıza rağmen yakın arkadaşmışız gibi davranan bir çocuk vardı. Bana hesap için yalvardı bende verdim. Çalacağından o kadar emindim ki, sonra hesabı geri istedim ve çocuk hiçbirşey demeden teşekkür edip geri verdi. İnsandan insana değişiyor.

Bir de ben ekleme yapayım, kendini beğenmişler yani eski sıra arkadaşımın ta kendisi. 2 haftadır konuşmuyorum onunla. En son başka arkadaşım kanal açmış başarılı olmuş, onu söylenip duruyordu link istedim atmadı. Bazı konularda sürekli kendini övüp duruyordu. Ama gerçekten link atmamaya direnmesi son noktayı koydu. Bundan sonra istese de öyle olmam. 4 yıl izin verdim daha da yaptırtmam bu saçmalığı. Defolsun gitsin kendini övdürecek başka insan bulsun.

Nike revolution 6 Next nature ve iPhone 7 sahibiyim. Sana göre kötü adam olduysam ne mutlu bana.

Hocam dediğim kriterler ayrı ayrı değil tabii ki. Memlekette insan kalmayacak yoksa, ama gerçekten o kadar fazla insan tanıdım ki böyle, neredeyse hepsi de kız ve hepsi de bütün yazdığım kriterlerdeydi. Yanlış anlamayın yani.

Yakın olmamamıza rağmen yakın arkadaşmışız gibi davranan bir çocuk vardı. Bana hesap için yalvardı bende verdim. Çalacağından o kadar emindim ki, sonra hesabı geri istedim ve çocuk hiçbirşey demeden teşekkür edip geri verdi. İnsandan insana değişiyor.
Evet hocam öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı