En Sağlam Mobil Drift Oyunları!

Merhaba arkadaşlar, bugün bazı önerileri baz alarak ve kendi zevkimi göz ününde bulundurarak sizlere bir mobil oyun rehberi hazırladım, bana öneride bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım rehber hoşunuza gider. Öyleyse ilk oyunumuz ile başlayalım!

1-FR LEGENDS
FR.jpg
Çizgi film grafiklerine ve efsane optimizasyona sahip bir oyun. Araç çeşitliliği çok fazla olmasa da, bazı efsane JDM arabaları mevcut, AE86, R32, GT86, RX7 gibi. Araç sesleri orta seviyede. Grafikler çizgi film tadında dizayn edilmiş, çok tatlı. Drift atması ne aşırı kolay, ne de çok zor. Kendine has güzel mekanikleri var. Ne simülasyon, ne de arcade. Tam ortasında tadında bırakılmış bir oyun. Benim favori mobil oyunum. Modifiye seçenekleri de oldukça çeşitli. A10 ve J7 Prime ile rahatça single player oynanabiliyor, optimizasyonu cidden efsane. Map çeşitliliği de oldukça güzel. Denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Artıları: Çok tatlı, araç sesleri güzel, multiplayeri var, optimizasyonu güzel, bolca map var. Eksileri: R-35, R-34, A80 Supra, 350Z gibi araçlar yok. Multiplayerinde FPS problemi var, 60 olan FPS 40'a düşebiliyor.
Araç sesleri: 7/10, Grafikler 9/10, Modifiye:10/10, Optimizasyon: 10/10, Mekanikler: 10/10, Araç Çeşitliliği 7/10 Benim puanım 9/10
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2-Project Drift 2.0
PD2.jpg

Bu oyun da animasyon film grafiklerinde, tadında bir oyun. Bolca araç var, bu araçları da görsel olarak modifiye edebiliyorsunuz. Ama tuning yok, ya da ben bulamadım emin değilim. Kontrolleri kolay ama mekaniklerine alışması biraz zor, öteki oyunlardaki gibi araba anında uçmuyor, biraz ağır hareket ediyor. Simülasyona yakın mekanikleri var. Oyun betada olduğu için tek map var, bu çok büyük bir eksi. Araç sesleri tatmin edici. Optimizasyon orta derecede, A10 ile orta ayarlarda 50-60 FPS arası genellikle.
Artıları: Araç sesleri çok iyi. Egzoza ve antilag efektine bayıldım. Araç çeşitliliği güzel. Eksileri: Tek map var. Motor geliştirmek mevcut değil. Yeni başlayanlar için biraz zor gelebilir. Arayüz kötü. FPS modu leş gibi.

Araç sesleri: 8/10, Grafikler 8/10, Modifiye: 7/10, Optimizasyon: 8/10, Mekanikler: 9/10, Araç Çeşitliliği 9/10 Benim puanım 8/10
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

3-Drift Max Pro
drift-yarisi-android-oyunu-1.jpg

Gerçekçi grafiklere sahip, kontroller ve mekanikler biraz daha basit tutulmuş bir oyun. Araç çeşitliliği yeterli seviyede. Müzikleri güzel. Modifiye seçenekleri de yeterli. Optimizasyon da güzel sayılır.
Artıları: Yeni başlayanlar için kolay ve rahat. Grafikleri ortalamanın üzerinde. Eksileri: Driftle arası iyi olanlar için mekanikleri basit kalacaktır.
Araç sesleri: 7/10, Grafikler 9/10, Modifiye: 8/10, Optimizasyon: 8/10, Mekanikler: 7/10, Araç Çeşitliliği 9/10 Benim puanım 7/10

4-Drift Clash

Drift Clash.jpg
Aşırı basit kontrollere sahip, mekanikleri çocuklar için dizayn edilmiş bir oyun. Daha önce hiç drift atma oyunu oynamadım diyen oyuncular için birebir. Biraz P2W, modifiye seçenekleri mevcut. 1v1 modu sarıyor. Online free roam mevcut. Oyunda çok fazla reklam var. Araç çeşitliliği güzel ama paranız varsa :D. İdare eder, basit olduğu için güzel bir oyun. Kendine has bir basitliği var.
Artıları: Yeni başlayanlar için kolay ve rahat. Eksileri: Driftle arası iyi olanlar için mekanikleri basit kalacaktır. P2W. Reklam yuvası.

Araç sesleri: 6/10, Grafikler 6/10, Modifiye: 7/10, Optimizasyon: 8/10, Mekanikler: 6/10, Araç Çeşitliliği 8/10 Benim puanım 6/10

5-CarX Drift Racing 2
carx2.jpg

Efsane grafiklere sahip, çağının çok daha üstünde bir oyun. Gerçekçi kontrolleri ve mekaniklere sahip. Araç çeşitliliği bol. Araç sesleri çok iyi. Modifiye seçenekleri iyi. Optimizasyon vasat. A10 ile kötü grafiklerde dona dona oynadım. Ama iyi bir cihazınız varsa kesinlikle kaçırmamanız gereken bir oyun.
Artıları: Harika grafikler, harika sesler, harike mekanikler, harika arabalar, harika modifiyeler, PC seviyesinde bir kalite. Eksileri: Leş gibi optimizasyon.

Araç sesleri: 9/10, Grafikler 10/10, Modifiye: 8/10, Optimizasyon: 5/10, Mekanikler: 10/10, Araç Çeşitliliği 9/10 Benim puanım 9/10

Rehberimin sonuna geldiniz, okuduğunuz için teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel rehber olmuş. Ben bu liste arasından CarX Drift Racing 2'yi öneririm. Kendim oynuyorum ve çok zevkli. Tek sıkıntısı oynama hakkın 5 ile sınırlı. Sürekli benzin yenilenme sistemi var.

Güzel rehber olmuş. Ben bu liste arasından CarX Drift Racing 2'yi öneririm. Kendim oynuyorum ve çok zevkli. Tek sıkıntısı oynama hakkın 5 ile sınırlı. Sürekli benzin yenilenme sistemi var.
Hocam onu mod apk ile düzeltiriz de oyun çok ağır ya. İmkanı yok kaldırmaz A10.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı