Yani sürekli %5 %10 iken takıyorum bazende telefonun kapandığı oluyor onun dışında çok fazla şarja taktığım söylenemez ve zararlı olduğunuda düşünmüyorum.
Ben telefonu ilk aldığımda bütün gün kullansam bile %100'den %90'a zor inerdi, şimdi su gibi gidiyor. Batarya sağlığına dikkat edin arkadaşlar. Şarj etmesi sıkıntı oldu iyice üstüne birde şarjı su gibi gidiyor.
Ben telefonu ilk aldığımda bütün gün kullansam bile %100'den %90'a zor inerdi, şimdi su gibi gidiyor. Batarya sağlığına dikkat edin arkadaşlar. Şarj etmesi sıkıntı oldu iyice üstüne birde şarjı su gibi gidiyor.
Bilimde ilk denemelerin başarılı olması zor bir ihtimal ,zaten çok uğraşılmadı üzerinde, Li-PO bataryalar çıktı onun yerine (daha uzun ömürlüler genel olarak).
Bilimde ilk denemelerin başarılı olması zor bir ihtimal ,zaten çok uğraşılmadı üzerinde, Li-PO bataryalar çıktı onun yerine (daha uzun ömürlüler genel olarak).
@Mithat Berhan , Li-ION pillerin hücre genişlemesi düşük dediğiniz gibi, batarya teknolojisini yenilemek veya bataryayı (mAh olarak) arttırmak yerine yazılımsal ve donanımsal gereksinimleri düşürmek daha akıl karı bence.