En sevdiğiniz 3 adet oyun

Makaleler
6
Daha fazla  
Ben başlıyorum.

GTA IV - The Witcher 3 - Cyberpunk 2077 en sevdiğim 3 oyun.

GTA IV'ün özel yeri vardır bende. Oynadığım ilk devrim niteliğinde oyun olmuştu. O dönem bilgisayarım kaldırmadığı için XBOX 360'ta oynamıştım. Döneme göre grafikleri harikaydı. Fiziklerine bayıldım. Oynanışını en sevdiğim oyundur GTA IV. Bana XBOX 360 aldıran oyundur kendisi. Yeri bende ayrı. Tabi XBOX 360'ım patates oldu. En az 10 kez bitirmişimdir GTA IV'ü. Teşekkürler Niko Bellic.

The Witcher 3'ün RPG tarafını, oynanışını ve hikaye anlatımını çok sevdim. Şuan güncel olarak bu oyunu %100 bitirmeye çalışıyorum. Açık dünyası o kadar büyük ki çok uzun sürüyor bir yerden diğerine gitmek. Combatını çok sevdim. Özellikle Witcher 2'den sonra. Yeni Oyun+'ta 100. seviyeye geldim. Bana bu kadar kendini oynattırdı yani.

Cyberpunk 2077'nin optimizasyonunu yok sayarsak şuan bugları o kadar fazla değil ve oynanabilir derecede. Ayrıca ilk %100 bitirdiğim oyun oldu. Hikaye anlatımını, karakterleri, görev dizaynlarını gerçekten sevdim. Hatta oyun bittiği zaman sanki yokluğa düşmüş gibi oldum. 1 ay boyunca oyun oynamadım. Sonra tekrar Witcher 3'ü bitirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Souls 3, Red Dead Redemption 2, Sekiro: Shadows Die Twice

Sırası ile oyunların + ları,

Dark Souls 3: Gördüğüm en iyi aksiyon ve bölüm tasarımları

Rdr2: Efsane hikaye ve açık dünya

Sekiro: Enfes aksiyon.

NOT: Elden Ring çıkınca büyük ihtimalle o listede 1. olur :D. Bekliyorum seni Elden Ring bebeğim aşkım cicim birtanem. Miyazaki sende adamsın Bloodborne, Sekiro, Dark Souls gibi oyunlara sana borçluyuz aslanım birtanem bebeğim senide seviyorum Miyazaki müthişsin best video game developer ever! <3

Tercihen ben ülke ve savaş tabanlı oyanları severim oynadığım 3 oyundan örnek verecek olursak. HOI4, aoh2 ve Crusader Kings 2.

Oynadıklarım arasından:
- Metro 2033 Redux
- GTA San Andreas
- Left 4 Dead 2

Oynamak istediklerim arasından:
- God of War
- Devil May Cry 5
- Witcher 3

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı