En sevdiğiniz araç nedir?

• Konuyu başlatan 393654
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 118
  • Görüntüleme 10.835
.jpg

İçinde iki büklüm uyunur. Vallaha uyunur billaha uyunur...

Klasik mercedesler ( Eski kasa ) . Duruşa bak :D .Eki Görüntüle 960018
190E. 2.3 16V Cosworth makine var içinde Evo 1 lerin. Evo 2 lerin motoru aynı ama 2.5 hacme yükseltilmiş ve daha güçlü ve body kiti Evo 1 e göre farklı. Zamanında efsane F1 pilotları Ayrton Senna ve Niki Lauda bile test için kullanmışlardır.

BMW E36 luminious orange 2jz swap.
Dünyada 1 adet olan E36 M3. Eskiden plakası JZ 500 olan ve Ankara'daydı eskiden. Şimdi Kayseri'de MMPower Garage'da A'dan Z'ye Restorasyon gördü ve kendi orjinal motoru konuldu. Ondaki 2JZ'yi Kendi yaptıkları hala tam olarak bitmemiş olan RX8'e swapladılar.
Giorgi Tevadze'ye selam olsun. Rahmetli iyi yanlardı.
Eki Görüntüle 960064
İçinde iki büklüm uyunur. Vallaha uyunur billaha uyunur...
Amerika'da Underground Racing'in yaptıkları var 1500+ HP hatta AMS Performance'ın yaptığı Alpha Omega adını verdikleri bir drag için hazırlanmış huracan var. ön kaldırıyor.
O da efsanedir ve 2 kapılı olan tek gc8 kasa olan araçtır. Galiba 400 adet üretilmişti yanlış hatırlamıyorsam.

Mercedes W124 ve W210.
Buradan tüm Mercedes sevenlere selam olsun.Eki Görüntüle 960073Eki Görüntüle 960074Eki Görüntüle 960074
W210 E55 AMG'lerden çok az var. 7 tane vardı galiba. 2 Tanesi 2001 makyajlı diğerleri makyajsız diye biliyorum. Hatta makyajlılardan biri Gaziantep'te diye biliyorum. W124'ü biri komple E500'e çeviriyor diye biliyorum. Hatta bitirdi galiba.
Rocket Bunny Sever Misin çocuk adam ? :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı