Hocam olmuyor maalesef. Ben de başlığı okumadan bunu attım ama avcı uçağıymış başlık.Bu oluyor mu?Pek bilgim yok ama çok güzel gözüküyor.
Ben de çok beğeniyorum hocam.SU-27 çok süratli estetik olarak bir luftwaffe avcısı olmasa da güzel.![]()
Hocam olmuyor maalesef. Ben de başlığı okumadan bunu attım ama avcı uçağıymış başlık.Bu oluyor mu?Pek bilgim yok ama çok güzel gözüküyor.
Ben de çok beğeniyorum hocam.SU-27 çok süratli estetik olarak bir luftwaffe avcısı olmasa da güzel.![]()
Neyi beğendiğinizi tam anlayamadım Su-27'yi mi yoksa Luftwaffe'nin uçaklarını mı veya ikisini de mi?Hocam olmuyor maalesef. Ben de başlığı okumadan bunu attım ama avcı uçağıymış başlık.
Ben de çok beğeniyorum hocam.
Su-27'yi.Neyi beğendiğinizi tam anlayamadım Su-27'yi mi yoksa Luftwaffe'nin uçaklarını mı veya ikisini de mi?
Şu ana kadar gördüğüm konularda vardınız, havacılık bölümüne yeni olduğum için öyle görmüş olabilirim.@360388 Jira aktif de ben pek aktif değildim aslında.Çok yönlü saldırı uçaklarında Su-34 gibi çok bariz bir favorim var ama avcı uçaklarında o kadar bariz bir seçimim yok. Su-35 ya da F-16'nın Block 30 modeli olabilir.
7 aydan kısa sürede üstelik konu dışı kategorisi hariç o kadar mesajı nasıl yazdın?Havacılık bölümüne yeni olduğum için öyle görmüş olabilirim.
Bir zamanlar günde 100 mesaj yazıyordum, işsizlik işte. Artık topu topuna günde 5-10 mesaj atıyorum, kendimi meşgul edecek hobiler ediniyorum.7 aydan kısa sürede üstelik konu dışı kategorisi hariç o kadar mesajı nasıl yazdın?Bana çok ulaşılamaz bir şey gibi geliyor, gece gündüz vaktimi ayırsam da yazacak günde en fazla 15-20 tane yazabileceğim konu bulurum herhalde.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.