Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2020 #71 Ben bilimi buluşu arka bahçede bilim ile öğrendim. Plastik bardak ve gergin ip ile telefon yapılabilir mesela .
Ben bilimi buluşu arka bahçede bilim ile öğrendim. Plastik bardak ve gergin ip ile telefon yapılabilir mesela .
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 17 Eylül 2020 #72 letmenow dedi: Nedense çok seviyorum, animasyon o kadar iyi ki. Genişletmek için tıkla... Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım.
letmenow dedi: Nedense çok seviyorum, animasyon o kadar iyi ki. Genişletmek için tıkla... Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 17 Eylül 2020 #73 Unuttuklarımdan bir tanesini hatırladım. Suçla savaşırken ışıl ışıl parlarız. Kimdeymiş o güç? Bizdeymiş o güç! Pes etmeyiz asla, duvarları yıkarız. Kimdeymiş o güç? Bizdeymiş o güç!
Unuttuklarımdan bir tanesini hatırladım. Suçla savaşırken ışıl ışıl parlarız. Kimdeymiş o güç? Bizdeymiş o güç! Pes etmeyiz asla, duvarları yıkarız. Kimdeymiş o güç? Bizdeymiş o güç!
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 17 Eylül 2020 #74 292469 dedi: Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım. Genişletmek için tıkla... Ücra sitelerden bulduğum bölümleri izlerken Arapça dilinde izliyorum sanmıştım. Fransızca olduğunu sonradan öğrendim. Bu da böyle bir hikaye
292469 dedi: Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım. Genişletmek için tıkla... Ücra sitelerden bulduğum bölümleri izlerken Arapça dilinde izliyorum sanmıştım. Fransızca olduğunu sonradan öğrendim. Bu da böyle bir hikaye
KS KS letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.133 Çözümler 9 Yer Saratov 17 Eylül 2020 #75 292469 dedi: Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım. Genişletmek için tıkla... Denk gelirse Fransızca izliyorum, Televizyonda ise zaten İngilizce ve Türkçe olduğu için ara sıra İngilizce izliyorum, aşağıda ki klip ve şarkı gayet güzel mesela Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
292469 dedi: Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım. Genişletmek için tıkla... Denk gelirse Fransızca izliyorum, Televizyonda ise zaten İngilizce ve Türkçe olduğu için ara sıra İngilizce izliyorum, aşağıda ki klip ve şarkı gayet güzel mesela Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 17 Eylül 2020 #76 Winx Club vardı.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 17 Eylül 2020 #77 acv dedi: Ücra sitelerden bulduğum bölümleri izlerken Arapça dilinde izliyorum sanmıştım. Fransızca olduğunu sonradan öğrendim. Bu da böyle bir hikaye Genişletmek için tıkla... Hala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı? Ha, bir de Season 3 başlıklı tık tuzaklarını da unutmamak lazım, hepsi Season 2 çıkıyordu. Az tıklamadım. Bu da böyle bir hikaye
acv dedi: Ücra sitelerden bulduğum bölümleri izlerken Arapça dilinde izliyorum sanmıştım. Fransızca olduğunu sonradan öğrendim. Bu da böyle bir hikaye Genişletmek için tıkla... Hala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı? Ha, bir de Season 3 başlıklı tık tuzaklarını da unutmamak lazım, hepsi Season 2 çıkıyordu. Az tıklamadım. Bu da böyle bir hikaye
KS KS letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.133 Çözümler 9 Yer Saratov 17 Eylül 2020 #79 292469 dedi: Hala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı? Ha, bir de Season 3 başlıklı tık tuzaklarını da unutmamak lazım, hepsi Season 2 çıkıyordu. Az tıklamadım... Genişletmek için tıkla... İlk nerede çıkıyor ki? Bildiğim kadarıyla Fransa'da çünkü yapım stüdyosu Fransa da, Türkiye en son galiba.
292469 dedi: Hala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı? Ha, bir de Season 3 başlıklı tık tuzaklarını da unutmamak lazım, hepsi Season 2 çıkıyordu. Az tıklamadım... Genişletmek için tıkla... İlk nerede çıkıyor ki? Bildiğim kadarıyla Fransa'da çünkü yapım stüdyosu Fransa da, Türkiye en son galiba.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 17 Eylül 2020 #80 Lego Ninjago'nun bölümlerini kaçırmazdım genelde, tam okuldan dönüş saatime denk geliyordu.