En Sevdiğiniz Çizgi Diziler

En sevdiğiniz çizgi dizi/film

• Mucize: Uğur Böceği ile Kara Kedir

• DC Super Hero Girls

• Sürekli Dizi

• Gumball

• Marsupilami

• Gravity Falls

• Adventure Time

• Star Kötü Güçlere karşı

• Spider Man

• Scooby Doo

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Unuttuklarımdan bir tanesini hatırladım.

1600294470562.png

Suçla savaşırken ışıl ışıl parlarız. Kimdeymiş o güç? Bizdeymiş o güç! Pes etmeyiz asla, duvarları yıkarız. Kimdeymiş o güç? Bizdeymiş o güç!

Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım.
Ücra sitelerden bulduğum bölümleri izlerken Arapça dilinde izliyorum sanmıştım. Fransızca olduğunu sonradan öğrendim. Bu da böyle bir hikaye 🤷‍♂️

Bir ara Türkiye'ye geç geliyordu bölümler, hala öyle mi bilmiyorum. Açıp İspanyolca falan izliyordum. 5-6 farklı dilden izlemiştim sanırım.
Denk gelirse Fransızca izliyorum, Televizyonda ise zaten İngilizce ve Türkçe olduğu için ara sıra İngilizce izliyorum, aşağıda ki klip ve şarkı gayet güzel mesela 😁
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ücra sitelerden bulduğum bölümleri izlerken Arapça dilinde izliyorum sanmıştım. Fransızca olduğunu sonradan öğrendim. Bu da böyle bir hikaye 🤷‍♂️
Hala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı?

Ha, bir de Season 3 başlıklı tık tuzaklarını da unutmamak lazım, hepsi Season 2 çıkıyordu. Az tıklamadım. Bu da böyle bir hikaye 🤷‍♂️

Hala hangi ülkede ilk olarak yayınlanıyor, çözemedim. Fransa mı?

Ha, bir de Season 3 başlıklı tık tuzaklarını da unutmamak lazım, hepsi Season 2 çıkıyordu. Az tıklamadım...
İlk nerede çıkıyor ki? Bildiğim kadarıyla Fransa'da çünkü yapım stüdyosu Fransa da, Türkiye en son galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı