En sevdiğiniz kargo firmaları

Herkes çok sorun yaşamış ama ben hiç sorun yaşamadım o sebeple, agt ve kolay gelsin kargo diyorum. Çünkü 2 günde 1 kargo geliyor daha bir kez olsun, geldik evde yoktunuz. Yok arabaya meteor düştü kargonuzu getirmedik vs yok. Aras Kargo'yla şube köşelerinde süründüğümü bilirim. Hele UPS aman Allah'ım! Adamlar kargomu kaybettiler şube şube aradık olması gereken şubeden bambaşka bir şubeden çıktı. Az daha uzaktaki şubeye gitseymiş şehir değiştirecekmiş.
 
Trendyol Express.
Amazon Prime kargosu iyidir. Her zaman 1 günde elimde oldu. HepsiJET ile gelen ürünlerim de hep 1 günde geldi bana.
İstanbul'da yaşarken AGT ile gelen ürünlerim aynı gün gelirdi.
 
Kolay Gelsin mükemmel bir kargo firması. Dağıtıma çıkmadan da bildiriyorlar.

AGT söylediği gün getiremiyor gibiydi, ama Amazon'la görüştükten sonra akşam 9'da kargoyu teslim etti. Çok güvenemedim, ama yine iyi firmalar arasında benim gözümde.

HepsiJet ile tek deneyimim oldu, onda da Cumartesi gelecek dedikleri monitör Perşembe geldi. Pazartesi günü iade talebi oluşturduğumda Salı günü almaya geleceğiz deyip, defalarca Hepsiburada ile görüşmeme ve suratıma telefon kapatılması sonucunda ERTESİ CUMA anca geldiler.

Yurt dışına ucuza paket göndermek için PTT. 2018'de diğer kargo şirketlerinin 200+ TL fiyat verdikleri paketi 35 TL civarına yolladım.
 
En güzel kargo şuan kolay gelsin, Agt de amazonla güzel çalışıyor. Trendyol express ve hepsijet de çağa ayak uydurabilen kullanıcı dostu arayüze sahip firmalar, teslimat tarihi ayarlama gibi seçenekler güzel.

Standart firmalarda ise Aras kargo iyidir, hızlı çalışır. MNG kargo kutuları özenli taşımasa da fena değildir. Yurtiçi kargo da aynı şekilde.

Ama sürat kargoyla kesinlikle çalışmayın. Bu kadar rezil bir firma görmedim, 3 günde gelecek mesafeye 2 haftada getirirler, kargoyu kaybederler, sitesinden hiçbir bilgi alamazsın, müşteri hizmetlerine ulaşmazsın. (Bu noktada yalan olmasın bir kere Şikayetvar üzerinden bana ulaşıp sorunumu çözmüştü müşteri hizmetleri.)
 
Şöyle bir örnek vermek istiyorum Aras Kargo'da şöyle bir problem var; Şuan amazon'dan almış olduğum bir ürün geliyor ve anlık olarak güncelleme yapılmıyor, daha öncede tecrübe ettim kargo takip yaptığımda şubede araç yükleme gözükürken bir anda 3-4 aşama atlayıp dağıtıma çıkmış gözüküyor. Büyük ihtimalle şu anda buna benzer birşey yaşayacağım.
Screenshot_2022-06-10-11-06-40-94_1b7927971c8cdd9f469282921ca6dc56.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı