OpenSUSE, Chip dergisiyle birlikte Türkiye’ye Linux tanıtan dağıtımlardan biri. Leap varyantı Fedora ve Ubuntu’yla mahşerin 3.atlısı olarak anılır. Yakıştıramadım.
MenuetOS kullanmış olan var mı? 64'ün GEOS'undaki işlevleri Sun'ın Java'yı geliştirmek üzere çaldığını yazan bir haber sonrası denk geldim. https://www.menuetos.net/
@cafyon kullanmadım ama daha 100 MB bile olmayan bir sistem görüntüsünü nasıl kullanırız bilemiyorum. Donanım uyuşmazlığı olur mu olmaz mı sorusunu geçtim Gentoo'dan bile zor kurulur gibi geliyor bana.
@cafyon kullanmadım ama daha 100 MB bile olmayan bir sistem görüntüsünü nasıl kullanırız bilemiyorum. Donanım uyuşmazlığı olur mu olmaz mı sorusunu geçtim Gentoo'dan bile zor kurulur gibi geliyor bana.
Kapsamli bir analiz soz konusuysa eger, Linux kullanimi ve Anime fetisizmi arasindaki pozitif korelasyonu aciklayacak sosyolojik veri toplanmasina da on ayak olunmali diye dusunuyorum.
Bu konuda underground bir makale yazilabilir ama once veri toplanmali. Bos bos atti demesinler.