En sevdiğiniz Linux dağıtımı hangisi?

En Sevdiğiniz Linux Dağıtımı Nedir?

• Ubuntu

• Linux Mint

• Pardus

• Debian

• Kali Linux

• Arch Linux

• Manjaro

• ArcoLinux

• Fedora

• Pisi Linux

• Gelecek Linux

• Pop!OS

• Pepermint OS

• ChromeOS Flex

• Tizen

• Android

• Diğer

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
MenuetOS (UNIX yahut GNU/Linux tabanlı değil)

Olmaması normal?

OpenSUSE, Chip dergisiyle birlikte Türkiye’ye Linux tanıtan dağıtımlardan biri. Leap varyantı Fedora ve Ubuntu’yla mahşerin 3.atlısı olarak anılır. Yakıştıramadım.
Bir de o olsa, RPM zehirlenmesi geçirirdik burada.

@cafyon menuet OS çok hafif değil mi? 70-80 MB DVD dosyası paylaşmışlardı galiba. Kurulumunu forumda rehber olarak paylaşır mısınız?
Henüz öğrendim varlığını ama en azından VM'de denemek istiyorum.

@cafyon kullanmadım ama daha 100 MB bile olmayan bir sistem görüntüsünü nasıl kullanırız bilemiyorum. Donanım uyuşmazlığı olur mu olmaz mı sorusunu geçtim Gentoo'dan bile zor kurulur gibi geliyor bana.

@cafyon kullanmadım ama daha 100 MB bile olmayan bir sistem görüntüsünü nasıl kullanırız bilemiyorum. Donanım uyuşmazlığı olur mu olmaz mı sorusunu geçtim Gentoo'dan bile zor kurulur gibi geliyor bana.
Çok iyi anlıyorum. Bu başlık altında yanlış oldu tabi onu yazmak. Ama önceki mesajların gelişine yazmıştım. Maksat deneyip görmek yoksa.

Kapsamli bir analiz soz konusuysa eger, Linux kullanimi ve Anime fetisizmi arasindaki pozitif korelasyonu aciklayacak sosyolojik veri toplanmasina da on ayak olunmali diye dusunuyorum.

Bu konuda underground bir makale yazilabilir ama once veri toplanmali. Bos bos atti demesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…