En sevdiğiniz motor

Volvo ve Renault'un beraber geliştirdiği serinin motorlarından B4204T.
Eki Görüntüle 943487
Renault F7R atmosferik canavar.
Eki Görüntüle 943489
Renault F4R ve F4RT.
Eki Görüntüle 943491
F7R'ları severiz. Yapıldı mı EP3 Type-R'lara kafa tutar. F4RT Megane 2 RS'lerde çıkan güzel bir motordur. Yüklüsü bildiğim kadarıyla 380 HP bir tane vardı. Hatta bazıları F4RT'ye RS 265'in turbosunu koyduklarını hatırlıyorum. Ankara'da 1 tane 4 kapı vardı HB Mavi renkli. Gümrük girişli. Km'sini hatırlamıyorum. Ona da bir şeyler yapılıyor diye biliyorum motoruna ufak tefek. Dıştan orjinal. Tam bi sleeper olacak gibi.
@Onatygt hocam F7R'lı Laguna Var mı acaba ?

lexus-lfa-ozellikleri-10.jpg

V10 denilince direk aklıma Lexus LFA gelir. Sesi muhteşemdir.

ce9465c4b6d37fcbc61f06de3ae31ce1.jpg

Lamborghini'nin Audi olmadığı zamanlardan kalma bir araba. O sıralar emisyon kuralları olmadığı için sesi gerçek V12. Lamborghini Countach V12.

Lamborghini'nin Audi olmadığı zamanlardan kalma bir araba. O sıralar emisyon kuralları olmadığı için sesi gerçek V12. Lamborghini Countach V12.
Audi olduktan sonra da 2011'e kadar o motoru kullanmaya devam etti. IPE Murcielago SV varken Countach'a oturup "bizim zamanımızdaa" demek düşer.
Bu arada mevcut SVJ de fena makine.

F7R'ları severiz. Yapıldı mı EP3 Type-R'lara kafa tutar. F4RT Megane 2 RS'lerde çıkan güzel bir motordur. Yüklüsü bildiğim kadarıyla 380 HP bir tane vardı. Hatta bazıları F4RT'ye RS 265'in turbosunu koyduklarını hatırlıyorum. Ankara'da 1 tane 4 kapı vardı HB Mavi renkli. Gümrük girişli. Km'sini hatırlamıyorum. Ona da bir şeyler yapılıyor diye biliyorum motoruna ufak tefek. Dıştan orjinal. Tam bi sleeper olacak gibi.
@Onatygt hocam F7R'lı Laguna Var mı acaba ?
F7R'li olanlar sadece BTCC versiyon Laguna 1'lerdi. Onlarda yanlış değilsem 950kp 330hp olması lazım. Mavi RS'e şu an ya 265 F4RT ya da 275 F4RT swaplanacaktı. Bu arada Ankara'da Laguna 1 B4204T4 var, o araç yanlış değilsem 250hp 6 ileri M2RS şanzımanlı ve çok iyi gidiyor. Bunlar güzel araçlar. Atmosferiği olsun turbolusu olsun adamı mest eder.

F7R'li olanlar sadece BTCC versiyon Laguna 1'lerdi. Onlarda yanlış değilsem 950kp 330hp olması lazım. Mavi RS'e şu an ya 265 F4RT ya da 275 F4RT swaplanacaktı. Bu arada Ankara'da Laguna 1 B4204T4 var, o araç yanlış değilsem 250hp 6 ileri M2RS şanzımanlı ve çok iyi gidiyor. Bunlar güzel araçlar. Atmosferiği olsun turbolusu olsun adamı mest eder.
Bir tane de 2009 Megane 2 RS var Tekirdağ'daydı sanırım. Türkiye'ye son gelen Megane 2 RS galiba. Kırmızı ve 34.500 km civarındaydı. O da güzel araçtı hatta 3-4 ay önce ilandaydı. Aklımda E36 Compact'a S50B32 swaplama düşüncesinden sonra swap yapmayı düşündüğüm araçlardan biri Megane 2.
Belki bi 4 kapı HB'i komple RS'e çeviririm belki. Böyle nadir araçları alamadığım için üzülüyorum. Galiba bana bu gidişle SLX almak durumunda kalabilirim. Doğacağım zamana edeyim.
Gerçi Megane 2 RS'in temizini bulmak çok zor.

Son düzenleme:
Yeni nesil küçük motor olarak 1.5 TSI çok iyi ama büyük ve efsane motor derseniz E60 M5 motoru yani S85.
280px-BMW_S85B50_Engine.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı