En sevdiğiniz Need for Speed oyunu

??


  • Oy verenlerin toplamı
    124
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Ve bu müzik eşliğinde arama modlamak diyorum... Hey gidi hey...
 
Undergroun 1'in drag yarışları. Underground 2'nin drift ve sokak yarışları. Most Wanted 2005'in sürüş keyfi ve hikayesi efsane benim için. Üç oyunun da her birini 10-15 defa bitirmişimdir. Rivals'a kadar oynadım NFS'leri ve diğer oynadıklarım güzel değildi. Yine rivals fena değildi.
 
Need for Speed the run u çok severim ancak çok çabuk bitiyor. 2-3 saatte adam gibi oynarsanız oyunu bitirebiliyorsunuz. Ben tercihimi Need for Speed Carbon tarafından kullanacağım.
 
En sevdiğim oyunu NFSMW 2005' tir, çok küçük bir farkla da ikinci U2' dir bana göre. O harika soundtrackler, hikaye, modifiye seçenekleri, ilerleme ve bir şeyler başarma hissiyatı hiçbir yeni NFS oyununda yok.

Undercover' ı çok uzun zaman önce oynamış ve beğenmemiştim. NFS2015' i de Steam' e gelince denemiş, iki saat sonra rezalet handling modelini beğenmemiş, optimizasyon sıkıntıları yüzünden iade etmiştim. Payback' i de oynadım, bana göre "eh işte" seviyesinde bir oyun.

Üçüncü en sevdiğim oyunu NFS ProStreet' tir. Araba sesleri muazzamdı, Soundtrack olabilecek en harika düzeye gelmişti ve tuning, aero gibi özellikler önceki oyunlara göre daha da önem kazanmıştı. Hikayesine bayılmıştım; araç hasarları da günümüzde bile güzel sayılabilecek kadar iyiydi. Sürüş ve özellikle hız hissi gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biridir. Hâlâ arada bir ITB 240SX' in sesini duymak için açar oynarım.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı