En sevdiğiniz Need for Speed oyunu

Underground 2 bunun tadı başkay dı drift i için oynardım aynı tadı bir de Payback de aldım Most Wanted hikaye olarak sarıyordu ama modifiye seçeneği azdı.

Sesindeki tokluk, gidişindeki ağırlık hala hatırımdadır. Vay be
O ses bambaşkaydı hocam, birkaç ay önce oynamıştım o kadar özlemişim ki o motor sesini. Başka NFS serisine ısınamadım.

O ses bambaşkaydı hocam, birkaç ay önce oynamıştım o kadar özlemişim ki o motor sesini. Başka NFS serisine ısınamadım.
Sorma ya MW bi başkadır. Ortaokuldaydım oyunla tanıştığımda yıllar önce. Bizim tayfa olarak başlamıştık. Birimiz yüklemiş bir yerden onun usbsini hepimiz dönmüştük Her gün konuşurduk yok bugün hangi adamı tokatladık blacklistte diye Sonda ne olacak falan, o zamanlar internet pek yaygın değildi evlerde Hiç kendimi böyle kaptırmamıştım bir yarış oyununa. Hâlen dahi oynadığımda içimi ısıtır

Bir de arkadaşlar şöyle tokyo drift tadı verecek bir oyun önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, sizlerin en sevdiği Need for Speed oyunu hangisidir? Benim kesinlikle Underground ve NFS Carbon.
Most Wanted 2005 dururken Carbon sevilir mi hiç? Benim en sevdiğim 1.oyunu MW 2005. 2.olarak ise underground 2. 3.olarak Hot pursuit 2010.
Aralarından bir tek Underground 2 ve Carbon oynadım. Carbon derim.
Most Wanted 2005'te kesinlikle oynamalısın. Benim en sevdiğim Most Wanted 2005. Onu bitirdikten sonra Hot Pursuit 2010 oyna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…