En sevdiğiniz oyun karakteri hangisi?

Favori oyun karakteriniz?

• Oy verenlerin toplamı
    171
Ajan 47'nin soğukkanlılığı hoşuma gidiyor. Üstteki anketten yola çıkacak olursam Arthur Morgan derim.
Normalde Ajan 47'yi koyardım, sadece aklıma gelmedi. Aslında anketi düzenleyip koya bilirdim, ancak anket baya uzadığı için artık gerek duymadım. The Last of Us'dan Joel'u baya seven bir kesim olduğu için onu da bonus kısmına yerleştirdim.

Mortal Kombat'ta Kitana'yı seviyorum. Üvey babası Shao Kahn ve annesi Sindel'le ilgili gerçeği öğrendikten sonra gücünün yetmeyeceğini bile bile karşılarına geçip bedelini ağır ödemiş bir karakter. Cinsiyeti erkek olsaydı heykelinin malum organlarına beton yetmezdi. :D

Duke Nukem serisindeki Duke iyi karakter bence. Badass kelimesinin tam karşılığı.

Karakter gidişatını benim belirleyebildiğim karakterler içinde en sevdiğim açık ara Arthur Morgan. Onurlu ve şerefsiz olma arasındaki fark oyunda çok iyi yansıtılmış. Mesela Witcher 3 ya da Skyrim'de bu o kadar iyi yansıtılamadı.

Paarthurnax var Skyrim'de sevdiğim. Kendisinden güçlü olanlara boyun eğmeyip kendi inandığı şeyi yapan karakterlere zaafım var sanırım. Kitana'yı sevme nedenim de buydu.

Halo serisini çok geç PC'ye geldiğinde oynadım, Thel Vadam karakteri de sağlamdı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı