En sevdiğiniz oyun müziği nedir?

GTA 4 ve San Andreas.

Sanırım benim gibi Mafia 2 bağımlısısınız hocam bende çok severim onları ama yazmadım nedense.
Mafia 2 benim için en özel oyunlardan birtanesidir. Hala bazen PS3'te açar oynarım. Sırf o şehirde radyo müziklerini dinleyerek öylesine gezinirim. Dean Martin'in müzikleri, Luis Prima'nın müzikleri, Boom Boom, Rebel Rouser, Rock Around The Clock vs. hepsi klasik efsane şarkılar.

Benim ilk bitirdiğim oyunlardan birisidir ilk göz ağrım diyebiliriz çok memnundum özellikle o zamanları zaten yaşamayı isterdim gerçek hayatta gerçekte yaşayamasak bile oyunda çok güzel bir şekilde yaşamıştım sadece oyunun sonu üzmüştü beni...

Mafia 2 benim için en özel oyunlardan birtanesidir. Hala bazen PS3'te açar oynarım. Sırf o şehirde radyo müziklerini dinleyerek öylesine gezinirim. Dean Martin'in müzikleri, luis Prima'nın müzikleri, boom boom, rebel rouser, rock around the clock vs. hepsi klasik efsane şarkılar.

Her ay açılan bir konu ama yine de cevap vereyim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1674415315470.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

insanın içine işliyor resmen bir de o ortamda olunca...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı