En sevdiğiniz oyun müziği nedir?

Hocam yavaş atın bilgisayar patlayacak.
Hocam ben direk yeni konu açayım yarın akşama doğru “Türlerine göre en iyi Sonic müzikleri” adı altında beni izlerseniz haberdar olursunuz ama ben sizi etiketlerim.
İyi akşamlar benim uyumam gerek. :D

Hocam ben direk yeni konu açayım yarın akşama doğru “Türlerine göre en iyi Sonic müzikleri” adı altında beni izlerseniz haberdar olursunuz ama ben sizi etiketlerim.
İyi akşamlar benim uyumam gerek. :D
Olabilir. Takip ediyorum ama etiketlerseniz kesin görürüm. Belki size bir de Mario'cu rakip çıkar 😶

Aralarından birini seçmek çok zor.

Ghostrunner - Factory
Undertale - Spider Dance
Undertale - Hopes And Dreams
Portal 2 - You Will Be Perfect
Portal - Self Esteem Fund
C418(Minecraft OST) - Aria Math
C418(Minecraft OST) - Living Mice
C418(Minecraft OST) - Moog City 2
Geometry Dash - Stay Inside Me

En sevdiğiniz oyun müziği nedir? Benim için yıllardır unutamadığım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

öyle durup dururken oynadığım oyunların müziklerine takıldı kafam. Çoğu gündelik hayatta dinlenebilir olsa da dinlemediğimi fark ettim. Ayrı bir havası oluyor oyun müziklerinin. Daha fazlasını keşfetmek için bu konuyu açıyorum.

Elder Scrolls oblivion müziklerini asla unutmam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hanz Zimmer abimiz döktürüyor her zamanki gibi.

Nostalji damarım..

Bunu da bırakmış olayım:

112699-1658714092-1292762310.jpeg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı