Whitely Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 60 9 Ağustos 2020 #72 Fahri Tunahan dedi: Neden 7 rakamı? Çoğu 7 rakamı seçiyor. Genişletmek için tıkla... 7 (yedi) tamlık ve mükemmelliğin (hem fiziksel hem de ruhsal) sayısıdır.
Fahri Tunahan dedi: Neden 7 rakamı? Çoğu 7 rakamı seçiyor. Genişletmek için tıkla... 7 (yedi) tamlık ve mükemmelliğin (hem fiziksel hem de ruhsal) sayısıdır.
3 332005 Kilopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 890 9 Ağustos 2020 #73 Fahri Tunahan dedi: Tebrik ederim tekrardan, ben hiç kazanmadım. Genişletmek için tıkla... İnşallah size de nasip olur.
Fahri Tunahan dedi: Tebrik ederim tekrardan, ben hiç kazanmadım. Genişletmek için tıkla... İnşallah size de nasip olur.
KS KS Fahri Tunahan Picopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 293 9 Ağustos 2020 #74 Adam gregson dedi: 5 adamdır. Genişletmek için tıkla... 2 kızdır 332005 dedi: İnşallah size de nasip olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Whitely dedi: 7 (yedi) tamlık ve mükemmelliğin (hem fiziksel hem de ruhsal) sayısıdır. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bilgi, teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için.
Adam gregson dedi: 5 adamdır. Genişletmek için tıkla... 2 kızdır 332005 dedi: İnşallah size de nasip olur. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Whitely dedi: 7 (yedi) tamlık ve mükemmelliğin (hem fiziksel hem de ruhsal) sayısıdır. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bilgi, teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için.