En sevdiğiniz renk

En sevdiğiniz renk hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    124
Kapalı gri harika.
Üzerine SNOW White olarak geçen beyaz çok güzel gidiyor.
1597173155982.png

GIF hali.

Son düzenleme:
Cennet Mahallesi'ne hoşgeldiniz. Pembe abla :D (size demedim diziden bahsediyorum.)
Nedeninin bir kısmını biliyorum (yazmak istemediğim şey🤭) ama bedense bir kısmı da (diğerinden alakasız şekilde) çekici geliyor😁 sistemi de pembe yapsam dur aklıma geldi artık sistemi upgrade ediyorum bitince inşaallah (artık 2 sene sonra hatırlarsam) komple pembe yapacağım konu açacağım fotoğraf çekip seni etiketleyeceğim😁 eldeki imkanlarla şimdilik yetinmeniz için yarın elimden geldiğince pembe yapıp fotoğraf atarım😅

Nedeninin bir kısmını biliyorum (yazmak istemediğim şey🤭) ama bedense bir kısmı da (diğerinden alakasız şekilde) çekici geliyor😁 sistemi de pembe yapsam dur aklıma geldi artık sistemi upgrade ediyorum bitince inşaallah (artık 2 sene sonra hatırlarsam) komple pembe yapacağım konu açacağım fotoğraf çekip seni etiketleyeceğim😁 eldeki imkanlarla şimdilik yetinmeniz için yarın elimden geldiğince pembe yapıp fotoğraf atarım😅
:D Beni etiketlemeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı