En sevdiğiniz şarkıcı kim?

Kendinizi 2000'li, 95'li yıllarda hissedin.

"Sanatçı" denildiğinde aklınıza ilk gelen isimlerin hepsini seviyorum.

Zeki Müren, Müzeyyen Senar, Barış Manço, Neşet Ertaş, Aşık Veysel, Cem Karaca, Erol Evgin, Murat Kekilli, Murat Göğebakan, Barış Akarsu, Zülfü Livaneli, aklınıza ne geliyorsa artık...

Hepsini de çok sevıyorum.

Bu liste bitmez.
 
Ben dünyada ki bütün sanatçıları seviyorum (Arabesk Rap hariç tabi o insanlık ayıbı :D :D ) , eskiden genelde Metal, Rock ağırlı dinlesem de şu sıralar her türlü müzik tarzını seviyorum ve dinlerim bu yüzden favori sevdiğim bir sanatçı yok diyebilirim
 
Şarkılarından resmen büyülendim dediğiniz sanatçı kim? Şahsen ben bozkırın tezenesi Neşet Ertaş'ı dinlerken kendimi kaybediyorum resmen, aralıksız bütün şarkılarını dinlerim diyebilirim. "Neredesin Sen" adlı eserini kaç defa dinledim bilmiyorum.
Benim gibi her tarz müzik dinleyen birisi için çok zor bir soru. Bir tane isim veremeyeceğim o_O Sagopa Kajmer, Erkin Koray, Cem Karaca, Selda Bağcan, Athena grubu ve daha nice isim.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

80'li yıllardaki Alman şarkıcı Sandra: I'll never be Maria Magdalena. Kendimi çok duygusal hissettiğim zaman yine dinlerim. Ve bir başka vazgeçilmezim olarak Neşet Ertaş'dır. Kolay gelsin.
 
Chester Bennington. Huzur içinde yatsın gerçekten her şarkısını dinlediğim zaman tüylerimi diken diken eden bağırışıyla, haykırışlarıyla çaresizliklerime derman olan birisiydi.

Adam Gontier
Corey Taylor

Bu iki sanatçıyı da çok severim ama Chester'ın yeri her zaman ayrı.
 
Fatih Uslu’yu severim. Iggy Azalea, Taylor Swift, Alessia Cara ve Alpha Gun yabancı olarak sevdiğim sanatçılardır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı