En sevdiğiniz telefon modeli

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 98
  • Görüntüleme 5.237
OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition.

1610621894798.png

LG G2, G3 ve G4 modelleri. Hepsi birbirinden özel ve güzel. Şu an bile bir çok giriş seviyesi telefona taş çıkarabilir. Tasarımları çok vizyoner o yıllarda çıkan Samsung şu an kütük gibi duruyor fakat LG'nin halen çok iyi gideri var.

Ah LG, keşke kalite kontrolde biraz daha uğraşıp kronik sorunlu çıkarmasaydın bu modelleri...
Hocam G4'ten az çekmedim. Hele o arkasındaki ses ve On/Off tuşları çok sıkıntıydı.

LG g2, G3 ve G4 modelleri. Hepsi birbirinden özel ve güzel. Şu an bile birçok giriş seviyesi telefona taş çıkarabilir. Tasarımları çok vizyoner o yıllarda çıkan Samsung şu an kütük gibi duruyor fakat LG'nin halen çok iyi gideri var.

Ah LG, keşke kalite kontrolde biraz daha uğraşıp kronik sorunlu çıkarmasaydın bu modelleri...

G6'dan sonra aslında düzeldi LG, fakat iş işten geçmişti. Ben mesela G6 kullanıyorum kronik sorunsuz bir model fakat güvensizlik nedeni ile pek satılmadı, yakında g serisinin fişini çekecek ve v serisine yoğunlaşacak diye biliyorum LG'nin.

Samsung Galaxy S7 Edge. Yani eskiden hayrandım. Full cam olması inanılmaz güzel geliyordu o zamanlar bana. Şu an hayran olduğum bir telefon yok hepsi aynı gibi geliyor. İşimi görsün yeter.

iPhone 11 çok iyi, S8+ kullanıyorum :(
S8+ hala taş gibi, inan bana iPhone 11 downgrade olacaktı.

Şükür, telefonumdan memnunum. Diyelim telefon alacağım, yüksek ihtimal Poco X3 alır geçerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı