En sevdiğiniz telefon modeli

• Konuyu başlatan Axii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 98
  • Görüntüleme 5.237
Hocam G4'ten az çekmedim. Hele o arkasındaki ses ve On/Off tuşları çok sıkıntıydı.
Aslında çok iyi bir fikir fakat hızlı bozuluyor. Bende de G4 Beat var ses kısma tuşu bozuk mesela.

G6'dan sonra aslında düzeldi LG, fakat iş işten geçmişti. Ben mesela G6 kullanıyorum kronik sorunsuz bir model fakat güvensizlik nedeni ile pek satılmadı, yakında g serisinin fişini çekecek ve v serisine yoğunlaşacak diye biliyorum LG'nin.
Evet LG aslında şu an iyi telefonlar yapıyor dediğiniz gibi. Bir de bence tutmamasının sebebi o güzel tasarımı bırakması. Mesela bence şu an G2'nin tasarımını güncelleseler yani ekranı büyütseler arkayı cam yapsalar donanımı yükseltseler harika olur. O tuşlar falan gayet güzel üstelik bombeli tasarımı sayesinde telefon çok rahat elde tutulabiliyordu adını da G2 Remake falan koysalar tekrar iyi satışlar yapabilir bence. Zaten şu an tüm telefonlar birbirine benziyor G2 piyasaya yeniden bir soluk getirebilir.

Xiaomi Mi 10T Pro. Çok hoş ve sade geliyor nedense.

Dosya Ekleri

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    22 KB · Görüntüleme: 42
Aslında çok iyi bir fikir fakat hızlı bozuluyor. Bende de G4 beat var ses kısma tuşu bozuk mesela.

Evet LG aslında şu an iyi telefonlar yapıyor dediğiniz gibi. Bir de bence tutmamasının sebebi o güzel tasarımı bırakması. Mesela bence şu an g2'nin tasarımını güncelleseler yani ekranı büyütseler arkayı cam yapsalar donanımı yükseltseler harika olur. O tuşlar falan gayet güzel üstelik bombeli tasarımı sayesinde telefon çok rahat elde tutulabiliyordu adını da G2 remake falan koysalar tekrar iyi satışlar yapabilir bence. Zaten şu an tüm telefonlar birbirine benziyor G2 piyasaya yeniden bir soluk getirebilir.

G2 adı ile satışa sunulsa pek satıcağını düşünmüyorum, insanlarda genel olarak algı gibi bir şey var. LG G2 tasarımı ile yeni v serisini yapsa tutar ama.

G2 adı ile satışa sunulsa pek satıcağını düşünmüyorum, insanlarda genel olarak algı gibi bir şey var. LG G2 tasarımı ile yeni v serisini yapsa tutar ama.
O olabilir. Haklısınız G serisi ömrünü doldurdu LG'nin hataları yüzünden artık V serisine yönelmeliler. Fakat G2-G3 tasarımlı bir telefon şu an çok satar gibime geliyor.

İPhone 12. Ben yıllardır 4 ve 5S'in kasa tasarımlarına aşığım. Çok güzel bir kasa tasarımı var bu iki telefonun. İPhone 12 bu iki telefonunun kasasını geri getirdiği için güzel duruyor gözümde. İmkanım olsa alırdım. Lakin İPhone XS kullanıyorum. Klasik İPhone 6 tasarımı var cihazda. Çerçevesiz İPhone 6. :) Ama XS'te şık duruyor yalan söylemiyim. Düz İPhone 11'den daha klas duruyor. Altın rengi olunca bir de tam iş adamı gibi takılıyorum. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı