En sevdiğiniz ülke ve nedenleri?

Kaba olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Ben öyle değiller diye biliyorum. İnternet hakkında fikrim yok ama en mutlu ülkeler arasında ABD'den önde.
Eki Görüntüle 1131521
Bana attığınız listede "en mutlu ülkeler" sıralaması yapılmış, "en kaba ülkeler" sıralaması değil. Lütfen iki kavram arasındaki farkı öğrenin. Yani kaba olup mutlu da olunabiliyor. Ayrıca, şunu da düşünmemiz lazım: Bu araştırmalar, belli yerdeki bütün insanların ruh halini mi belirler yoksa o yerin "genel profilini" mi belirler?

Kalabalık şehir ülkelerini severim. Sakinliği genel olarak sevmem, bu yüzden herhalde İstanbul/Türkiye veya Washington/Amerika derdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana attığınız listede "en mutlu ülkeler" sıralaması yapılmış, "en kaba ülkeler" sıralaması değil. Lütfen iki kavram arasındaki farkı öğrenin. Yani kaba olup mutlu da olunabiliyor. Ayrıca, şunu da düşünmemiz lazım: Bu araştırmalar, belli yerdeki bütün insanların ruh halini mi belirler yoksa o yerin "genel profilini" mi belirler?
Şimdi baktım. 20. mi 21. mi ne.
Bütün halkın ruh halini belirlemez ama fikir verir.
Hem ABD'nin yarısı cahil. O kadar da iyi değil. Mutluluk sıralamasına bakmak lazım.

Türkiye. Lahmacun, kokoreç, kebap, içli köfte, normal köfte, çiğ köfte.
Eğer bunlar yurt dışında varsa Meksika olurdu. Latin kültürü ve yemekleri genel olarak hoşuma gidiyor.

Şimdi baktım. 20. mi 21. mi ne.
Bütün halkın ruh halini belirlemez ama fikir verir.
Hem ABD'nin yarısı cahil. O kadar da iyi değil. Mutluluk sıralamasına bakmak lazım.
Suudi Arabistan'daki insanların hemen hemen hepsi mutlu fakat oraya yaşanabilir bir ülke diyebilir misiniz? ABD'nin problemlerini zaten yukarıda saydım. Dediğim gibi, zengin birisi için ABD yeryüzünün cennetidir.

Suudi Arabistan'daki insanların hemen hemen hepsi mutlu fakat oraya yaşanabilir bir ülke diyebilir misiniz? ABD'nin problemlerini zaten yukarıda saydım. Dediğim gibi, zengin birisi için ABD yeryüzünün cennetidir.
Tercih meselesi. Ben şahsen Y. Zelanda'yı falan düşünüyorum. Sebeplerden birisi de şu:
Ve hocam paranız varsa neredeyse her yer güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı