En sevdiğiniz ülke ve nedenleri?

Evet bende severim güzel ülke fakat en sevdiğim Kanada'dır.
Kanada'da güzel bir ülke hocam haklısınız ama resmi dillerinden biri Fransızca bir de araştırdığım kadarı ile Fransızca bilenleri çok mu seviyorlarmış ne. Ondan onu arka sıralara attım. Fransızca çok sevmediğim için.

Aynen sizin gibi, soğuk iklim, bol ormanlar, sakin hayatı ile Kanada, Baltık ülkeleri. Belki bir süre sonra sakin hayattan canım sıkılabilir. TR'deki gibi sürekli sıcak gelişmeler olmayacağı için garipseyebilirim.

Kanada'da güzel bir ülke hocam haklısınız ama resmi dillerinden biri Fransızca bir de araştırdığım kadarı ile Fransızca bilenleri çok mu seviyorlarmış ne. Ondan onu arka sıralara attım. Fransızca çok sevmediğim için.

İngilizce daha fazla konuşuyorlar öyle bir şey duymadım ayrıca Fransızca bilmesen dahi sıkıntı çekmeyeceğine eminim.

İngiltere. Huzuru ve kaosu aynı anda bulabilmem, birçok milletten insan olması, (bu dediğim anlamı taşıyan bir kelime vardı hatırlatırsanız sevinirim.) Refahının iyi olması önemli detaylar benim için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı