tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 24 Mart 2021 #11 Nord. Okçuları çok iyi.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.478 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Mart 2021 #12 Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım. Amazing Jaagub dedi: Nord. Ragnar'dan daha kral bir adam görmedim ben. Kızları da güzel. Savaşçıları güçlü. Derbeyleri sadık. Zırhları şekil. Mis mis. Genişletmek için tıkla... Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar.
Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım. Amazing Jaagub dedi: Nord. Ragnar'dan daha kral bir adam görmedim ben. Kızları da güzel. Savaşçıları güçlü. Derbeyleri sadık. Zırhları şekil. Mis mis. Genişletmek için tıkla... Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar.
J Jeveuk Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #13 Sarranid ve Kergitler'in karışımı ikise oldukça iyi.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 24 Mart 2021 #14 Sarranid. Bütün krallıkların ordularını temizlemek için bire bir.
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 24 Mart 2021 #15 Kergit ve Sarranid
Ahmet Turan Öztürk Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 60 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #16 Kergitler. Meydan muharebelerinde düşmanı süvarilerle ezmek kadar güzel bir şey yok.
Amazing Jaagub Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 669 Çözümler 1 Yer Çikolatalı Süt Diyarı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #17 Yahya Nuroğlu dedi: Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım. Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... İşte sert adamlardır Yapmazlar öyle kolay kolay barış, diyorum ya sadık adamlar. Benim kuzeye bir sempatim var. Game Of Thrones'da Bolton en sevdiğim hane. Bilmiyorum seviyorum işte :^D
Yahya Nuroğlu dedi: Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım. Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... İşte sert adamlardır Yapmazlar öyle kolay kolay barış, diyorum ya sadık adamlar. Benim kuzeye bir sempatim var. Game Of Thrones'da Bolton en sevdiğim hane. Bilmiyorum seviyorum işte :^D
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 24 Mart 2021 #18 Süvari ordusu kurduğum için her daim Svadya. Ancak 2-3 krallık ile savaşa girince biraz naneyi yiyoruz , onun dışında iyi krallık.
Süvari ordusu kurduğum için her daim Svadya. Ancak 2-3 krallık ile savaşa girince biraz naneyi yiyoruz , onun dışında iyi krallık.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #19 Yahya Nuroğlu dedi: Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım. Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı.
Yahya Nuroğlu dedi: Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım. Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar. Genişletmek için tıkla... Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.478 Makaleler 1 Çözümler 19 24 Mart 2021 #20 Arthur_Callahan dedi: Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı. Genişletmek için tıkla... Bütün topraklarını aldım ve neredeyse hiç Nord Kahramanıyla karşılaşmadım ben. Belki 5 tane.
Arthur_Callahan dedi: Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı. Genişletmek için tıkla... Bütün topraklarını aldım ve neredeyse hiç Nord Kahramanıyla karşılaşmadım ben. Belki 5 tane.