Nord. Okçuları çok iyi.
Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar.Nord. Ragnar'dan daha kral bir adam görmedim ben.Kızları da güzel. Savaşçıları güçlü. Derbeyleri sadık. Zırhları şekil. Mis mis.
İşte sert adamlardırSvadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım.
Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar.
Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı.Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım.
Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar.
Bütün topraklarını aldım ve neredeyse hiç Nord Kahramanıyla karşılaşmadım ben. Belki 5 tane.Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.