En Sevdiğiniz Warband Krallığı

Svadyalılar. Hele o Svadyalı Şövalyelere hastayım.

Nord. Ragnar'dan daha kral bir adam görmedim ben. :D Kızları da güzel. Savaşçıları güçlü. Derbeyleri sadık. Zırhları şekil. Mis mis.
Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar.

Ben Nord'ları seviyordum ama artık sevmiyorum. @Arthur_Callahan bilir adamları ezip geçtim hala daha barış yapmıyorlar.
İşte sert adamlardır :D Yapmazlar öyle kolay kolay barış, diyorum ya sadık adamlar.

Benim kuzeye bir sempatim var. Game Of Thrones'da Bolton en sevdiğim hane. Bilmiyorum seviyorum işte :^D

Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı. :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı