En Sevdiğiniz Warband Krallığı

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bana göre askeri olarak oyunun en güçlü krallığı Svadya Krallığı'dır ama haritanın tam ortasında olması ve bütün devletlerle savaş halinde olması yüzünden benim gözümde en iyisi Sarranidlerdir. Sarranidlerin hem ordusu çok dengeli hem de kale kuşatmalarında ve meydan savaşlarında başarılılar. Sizin en sevdiğiniz krallık hangisidir?

Bana göre askeri olarak oyunun en güçlü krallığı Svadya Krallığı'dır ama haritanın tam ortasında olması ve bütün devletlerle savaş halinde olması yüzünden benim gözümde en iyisi Sarranidlerdir. Sarranidlerin hem ordusu çok dengeli hem de kale kuşatmalarında ve meydan savaşlarında başarılılar. Sizin en sevdiğiniz krallık hangisidir?
Svadya derim, Kral Harlus bir ölmedi. 100 yıl geçse bile.

Süvari+arbalet ağırlıklı oynadığımdan svadya rodok gidiyorum hep. Sarranidlilere karşı büyük antipatim var her oynayışımda ağzıma vurdukları için 😐

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı