En Sevdiğiniz Warband Krallığı

Nordlar öyledir hocam. Ben de şu an onlarla savaştayım ve çok zorlanıyorum. Adamlar 500 kişi geziyorlar. Bir de çoğu askerleri Nord Kahramanı
İşte bu yüzden Nord.

Canım Warband çekti gideyim de Ragnar'la bir hasret gidereyim.

Kendisi baş düşmanımdır. Sırf Svadya'nın bütün topraklarını almak için bütün krallıklara savaş açmışlığım var.
Neredeyse her yeri alırsın, ancak Praven asla :). Benim oyunun şeyi mi artık bilmiyorum ama, Harlaus'un yanına gitmem gerekirse kimseye sormama gerek yok, direkt Praven'e gidiyorum. Her zaman orada çünkü :D.

İşte sert adamlardır :D Yapmazlar öyle kolay kolay barış, diyorum ya sadık adamlar.

Benim kuzeye bir sempatim var. Game Of Thrones'da Bolton en sevdiğim hane. Bilmiyorum seviyorum işte :^D
Ama sonunda barış yaptırdım onlara.

An itibariyle krallığımın toplam ordusu 15.678 kişi oldu. Ve kalan tek krallık Rodoklar.

Harlaus'u hiç yakalayamadım.
Harlaus çok kalabalık olduğu için çok yavaş gidiyor. Bence yakalayabilirsiniz.

Bana göre askeri olarak oyunun en güçlü krallığı Svadya Krallığı'dır ama haritanın tam ortasında olması ve bütün devletlerle savaş halinde olması yüzünden benim gözümde en iyisi Sarranidlerdir. Sarranidlerin hem ordusu çok dengeli hem de kale kuşatmalarında ve meydan savaşlarında başarılılar. Sizin en sevdiğiniz krallık hangisidir?
Rodok, Svadya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı