En sevmediğiniz YouTuber kim?

Küçük kuzenimin izlediğini gördüğüm BoraLo isimli youtuber çok sinir bozucu videolar yapıyor.
Adam shorts videolarında abone istemekten başka bir içerik yapmıyor.

Adal, hugola. Bence bu ikisi 2021'den sonra aşırı değişti şu an sarmıyor videoları hugola hadi yine fena değil de adal kitlesi düştüğü için değiştiğini düşünüyorum.
Hugola konusunda bende aynı düşünüyorum. Adal'ın sadece belli videoları dışında izlemediğimden pek bir fikrim yok.

Hocam konuyu daha fazla uzatmayalım bence yukarıya yazdım sebebini.
bundan dolayı uyarı gelceni sanmıyorum isteresen ig bile geçebiliriz sorun yok
Kanka başka bir hesaptan yada hesap kapalıda izliyor olabilir bu nasıl bir mantık ;D
her yorum cinsinden aynı var herkes aynı şeyleri demiş x yaştayım şöyle şöyle gibisinde ve her hesap nerdeyse 8 9 ay önce falan açılmış eğer diamond bot basmıyo olsaydı yorumumu kaldırtmazı bunun bile ssini atarım boş konuşmuyorum yer6 nda fikret çetin videosu yayınlanalı 1 dk olmuşken videonun ortasındayım diamond saplamış gibi yorumlar vardı ve her hesap 1 2 gün önce açılmıştı .d diamondın bot bastıgına dair bisürü kanıt var yani birde fikret çetin vssini izlediysen bilirsin 2 videoda 2 saat ve 1 saat arayla yayınlandı 2. yayınlandığı gibi diamondın botları gene aynı şeyleri yazmaya başladı videonun ortasındayım diamond saplamış cinsinden ben video yayınlandığı gibi açmıştım o gün ve aynı şeyi söyleyen bisürü bot hesap vardı fikret çetin videosunun yorumlarında gezinirsen farkedersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı