v3rtecc
Hectopat
- Makaleler
- 3
Mendeburlemur'un nesi var adam yürüyen teknoloji kataloğu gibi ne alsam önceden almış oluyor. Bence çok faydalı.
Çok sabunluk alıyor onun dışında güzel bence de.
Mendeburlemur'un nesi var adam yürüyen teknoloji kataloğu gibi ne alsam önceden almış oluyor. Bence çok faydalı.
Hugola konusunda bende aynı düşünüyorum. Adal'ın sadece belli videoları dışında izlemediğimden pek bir fikrim yok.Adal, hugola. Bence bu ikisi 2021'den sonra aşırı değişti şu an sarmıyor videoları hugola hadi yine fena değil de adal kitlesi düştüğü için değiştiğini düşünüyorum.
Benimki para için kanalının içeriğini ve kitlesini değiştiren tüm YouTuber'lar.
bundan dolayı uyarı gelceni sanmıyorum isteresen ig bile geçebiliriz sorun yokHocam konuyu daha fazla uzatmayalım bence yukarıya yazdım sebebini.
her yorum cinsinden aynı var herkes aynı şeyleri demiş x yaştayım şöyle şöyle gibisinde ve her hesap nerdeyse 8 9 ay önce falan açılmış eğer diamond bot basmıyo olsaydı yorumumu kaldırtmazı bunun bile ssini atarım boş konuşmuyorum yer6 nda fikret çetin videosu yayınlanalı 1 dk olmuşken videonun ortasındayım diamond saplamış gibi yorumlar vardı ve her hesap 1 2 gün önce açılmıştı .d diamondın bot bastıgına dair bisürü kanıt var yani birde fikret çetin vssini izlediysen bilirsin 2 videoda 2 saat ve 1 saat arayla yayınlandı 2. yayınlandığı gibi diamondın botları gene aynı şeyleri yazmaya başladı videonun ortasındayım diamond saplamış cinsinden ben video yayınlandığı gibi açmıştım o gün ve aynı şeyi söyleyen bisürü bot hesap vardı fikret çetin videosunun yorumlarında gezinirsen farkedersinKanka başka bir hesaptan yada hesap kapalıda izliyor olabilir bu nasıl bir mantık ;D
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.