En sinir olduğunuz insan tipleri

Öküz gibi gülenler, her şeye önce olumsuz yonden bakanlar, artistler, fanboyluk yapan intelciler (her marka fanboylar), woswoscular ve her şeyi 4987 kere söyleyenler....
 
Bir oyun/film/dizi veya tartışılabilir herhangi bir durum hakkında görüş belirtildiği zaman, sırf karşı görüşte olduğu için çocuksu şekilde "Max ... fanı", "... kişisi/filmi/oyunu çöp" diyerek herhangi bir argüman sunmadan konuyu hızlıca kendi kafalarına göre kestirip atanlardan nefret ediyorum.
 
Ben başlıyorum: Elden Ring'e inatla "elder" ring diyenler. Yemin ediyorum aşırı ayar oldum lan Skyrim, oblivion, morrowind (Elder Scrolls serisi kısaca) falan mı oynuyorsun da elder yazıyorsun başa. Hani duyurulmasa falan anlayacağımda her yerde duyuruldu en çok beklenen oyun ödülü aldı kocaman Elden Ring yazıyor. O kadar gıcığım ki sağ tıkla inspect yapıp elder ring yazanların mesajını düzeltiyorum Elden Ring yapıyorum. Sayfayı yenileyince gitse de okurken sinirlenmemi engelliyor en azından :D. Sizin nedir gıcık olduğunuz insan tipleri? Az eğlenelim. Konuyu saçma sapan yerlere çekmeyin lütfen sadece eğlence amaçlı açtım belirteyim bunu da.

Kaypak olanlar mesela gezmeye gideceğiz son anda yok ben gelemem filan diyenlere çok sinirim bozulur.
 
Ben bilirim havalarına girenler. Heyecanlı bir şekilde bir şeyi anlatırken lafın ortasına şak diye girip sözünü kesenler ve benim her gün arkadaşım dediğim adamla yaşadığım ona sessizce bir espri yaptığımda sesli bir şekilde aynı espriyi yapıp sanki o espriyi kendisi yapmış gibi gözükmesi. O kadar sinir oluyorum ki... Ayrıca boş yere arkadaş grubuna liderlik taslayanlardan hoşlanmam, genelde övünmek gibi olmasın ama grubu çekip çeviren ben olurum ama benim bu yaptığıma laf ediyordu yine aynı arkadaş. Benim amacım kötü değil ama kendisi kendisini bir şey sanıyordu.
 

Geri
Yukarı