En son kimi dövdünüz?

8.sınıfa gidiyorken 3 kişiyle tek kavga ettim. Hepsi tek tek geldi. Birisi tekme atmaya çalışırken ayağını yakalayıp alnına yumruğu çaktım yere düştü. Ötekinin boğazını sıkıp yumruk attım. Sonuncu ayıyı dövemedim ama o da beni dövemedi zaten hoca çoktan gelmişti.

Sonra müdüre olayı biraz abartarak anlatıp kendi tarafıma çektim. Zaten üzerime hafiften ketçap falan dökülmüştü, karşımdaki elemanlarda okulda biraz sorun çıkaran tiplerdi müdür bayağı dellendi. Ben gitsin desem hepsi disipline gidecekti ama sivil hayatta uğraşmamak için demedim. Mezun olasıya kadar süt dökmüş kedi gibi durdular bir köşede. Ayrıca sürekli dalga geçildi bu enayilerle.

Son düzenleme:
Hırsız dövdüm, çok güzel dövemedim ama yaptığı yanına kar kalmadı en azından.

Kız arkadaşımı almak için yanına gitmiştim, arabayı park etmek için sokakta boş yer bulduğum için sevinip arabayı park edip tam inerken çığlık sesleri gelmeye başladı 40 metre önümde. Hırsız kadının çantasından tutmuş çekiştiriyordu, kadın da direneyim derken yere düştü, kadını yerde çekiştirmeye başlarken sakat bacağımla olabildiğince hızlı adımlarla şerefsizin üstüne atladım, birkaç tane vurduktan sonra tutmaya çalışayım derken sporda incittiğim (sakatladığım daha doğru olur) bacağıma tekme atmasıyla kaçmayı başardı ama kadının çantasını ve parasını kurtarmayı başardık.

Kadın cadde üzerindeki ATM'den parasını çekmiş, muhtemelen oradan beri takip etmiş. Sokakta da benim şansa orada olmam dışında kimse yoktu, ıssız bir yerde saldırma planı kurmuş it.

Lise 2'deydim cuma günleri yemekhanede aşırı sıra olur. Ben yurtta kalmıyorum fakat okulun çevresinde doğru dürüst yemek yenecek yer olamadığı için mecburuz. Normalde böyle bir kural olmamasına rağmen üst sınıflar sürekli önünüze geçmeye çalışır. Genelde kimse laf etmez buna. Gıcık olduğum bir 11 vardı önüme geçmeye çalıştı. Bunu geri itince 3 kişi oldular bir anda orada itişme falan oldu. Ama olay kapanmadı bu çocuk 3 kişiyle karşımda olmasına rağmen yediremedi sanırım. Sınıftan bahçeye inerken arkadaşlarımda yanımdayken laf attı yumruk mesafeme girince de indirdim yere sonra hocalar falan ayırdı. Pişman değilim yine olsa yine yaparım böyle dallamalar alt sınıfların hakkını yemeye alışmış kimse konuşmuyor diye.

Niye insanlara şiddet uygulayayım ki?

Kendilerini Hulk sanan yaratıklar mevcut. Anladıkları dili konuşmak gerekebiliyor. Kendi cüssesine bakmadan "diklenen" rahatsız edici canlı grupları bazen canımı sıkmayı başarıyor. Kendi başına sokakta gezmekten korkan Hulk'çukların bu çabalarını ödüllendirmezsem ayıp etmiş olurum. Genelde aynı kişilerden oluşuyor bu yenilmezler ekibi. Sosyal mesafe nedeniyle dip dibe gezemediklerinde
sokak serserisinden ibaretler.

Her şeyi iyi karşılayabilecek, bu canlıları görmezden gelebilecek kadar parlak bir hayat yaşamadım. Market sırasında vb. karşına çıkıp sebepsizce göğsünden bastırıp ittirmeye çalışan primatlara katlanacak kadar sabırlı değilim.
Öğrencilerin bunlara özenip taklit etmesine de anlam veremiyorum. Yanında bulundurduğu en az kendi kadar işlevsiz olan çete üyeleriyle insanları rahatsız etmenin, üstelik bununla itibar kazanmaya çalışmanın mantığını çözemedim.

Doğru şeyi yaptığımı düşünüyorum. Yoksa cehennemde zebaniler yerine öğretmenler eğitim verilirdi.

1-) Kardeşim.
2-) George diye bir çocuğu dövmüştüm. George benden 3 sınıf küçüktü ama benden kalıplıydı ve aynı boydaydık. Ben her şeyi kavgaya bağlayan biri değildim. O yüzden beni pısırık sandı herhalde. Beden dersinde topum ona gitti vermedi, uzağa attı. Yapıştım yakasına ittirdim. Sonra o da gelip benim boğazıma yapıştı. Çocuğa 3-4 tane koydum ağladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı