En son kimi dövdünüz?

En son geçen yıl mahalle ortasında bir kargaya eziyet eden çocuğa iki tokat atmıştım. Hayvanı kuyruğundan tutmuş sallıyordu. Sorumsuz ebeveynlerin eseri işte bunlar. İleride katil falanda olurlar bunlar. Önce ne yapıyorsun lan dedim. Küfür etti. Ben de hem kargayı kurtardım onun elinden, hem de ona iyi bir ders verdim.

Çok dövmek sayılmaz, ilk yumruktan sonra sağa doğru çeke çeke kaçtı. 1.5 ay önce trafiğin yoğun olduğu bir yerde paralel park yaparken arabanın kör noktasında olup inatla geri geri giden arabanın arkasından geçmeye çalışan bir sığıra denk geldim. Kamerada görünmüyor, aynalarda görünmüyor, C sütunu olduğu yeri kapatmış bunun da üstüne bir kuraldır; geri geri giden arabanın arkasında olunmaz! Şansına o anda yan aynanın kör noktasından çıktı da fark edip durdum, çarpmadan ana avrat küfredip arabaya yumruk atınca indim.

1- Trafik varken trafiğin durmaması için park manevrası daha hızlı yapılıyor. Hata yapmaya müsait bir ortamda zaten olan baskıyı artırıyorsun.

2- Arabalarda bir sürü kör nokta vardır, özellikle gerideki bazı nesneleri sütunlardan ve ayna açısından (araç doğrultusundan) dolayı göremeyebilirsin.

3- Bir kuraldır, geri manevra yapan bir arabanın asla arkasından geçmeye kalkmayın. Görünmeyebilirsin, araba üstünden silindir gibi geçerken hata nerede diye düşünürsün.

4- Arabalar özel mülke girer, sakın saldırmayın. Sonrasında içindeki inip sizi haşat eder, ortalama bir avukatla gram ceza almaz üstüne tüm masrafları size yıkar.

5- Birine ana avrat küfretmeyin, dayak yiyeceğiniz yoksa bile küfür edilen kişi buna tepki verir. Arabadan inmeyi istemez, toplam ağırlığı 1.5 tonun üstündeki bir kütleyle çarpar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı