cNed olunca olur gibi...Normalde breach gibi herolar oynardım ama bir kere jett deniyip mini cNed olayım dedim, tuştan oldum.
Ocağın altını yakiyürüm.Yapma, yanarız.
-Hatay Techno İçi
cNed olunca olur gibi...Normalde breach gibi herolar oynardım ama bir kere jett deniyip mini cNed olayım dedim, tuştan oldum.
Ocağın altını yakiyürüm.Yapma, yanarız.
Normalde breach gibi herolar oynardım ama bir kere jett deniyip mini cNed olayım dedim, tuştan oldum.
Ben kötü duruma düştüğümü sanmıyorum da senin acizliginden taviz veriyorum emin ol.Ya sen ne değişik adamsın adam kaynağı ile söylemiş sende burada adamla dalga geçiyorsun yazık gerçekten daha kötü duruma düşemezdin dünya tarihine kazınmış dediğin şeyler meclis zabıtları ile alakası yok!
Jett'e çok alışma yoksa benim gibi her Hero'da dash atmaya çalışabilirsin.
Betadayken cypher oynuyordum, oyun çıkınca ve reyna oyuna eklenince reyna mainlemek istedim. Ama her el seçim ekranı başlar başlamak insta-lock Reyna/Jett/Raze/Phoenix kitleyenlerden dolayı adam akıllı oynama şansım olmadı.
Yok, aynı konu.Yine mi ? Açtığınız bir önceki konudan sonra yine mi ?
Çok doğru söyledin dostum, yanlış anlamadım. Haklısın sonuna kadar.Hocam yanlış anlamayın fakat, bir kişiye bu kadar çabuk bağlanmayın, sevgili olmayın.
Daha önce FPS oynamadım Valorant ilk olunca lig Silver olduk... Öyle olunca eğlendiğim Hero'ları insta lockluyorum. Aimi olan çıkıyor düşük eloda compluk çok bir olay yok bana göre.
Tamam iyi oynuyorsa kitlesinde geçen 4 kişi girdik beşinci adam reyna kitledi direk, maç sonu 2'ye 17 gitmişti reynayla, böyle olunca kuduruyorum işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.