- Makaleler
- 1
"Weeaboo" veya "otaku" olduğumu düşünmüyorum. Ama animeleri severim. Weeb'lerin evlerinde body pillow veya katanaları oluyor. Ben henüz o seviyeye ulaşmadım
"Weeaboo" veya "otaku" olduğumu düşünmüyorum. Ama animeleri severim. Weeb'lerin evlerinde body pillow veya katanaları oluyor. Ben henüz o seviyeye ulaşmadım
Ben kötü duruma düştüğümü sanmıyorum da senin acizliginden taviz veriyorum emin ol.
Eleştirmek için değil Atatürk'e olan nefretini kinini besleyen bir adam saygıyı haketmiyor eleştireceksen adam gibi eleştireceksin her şeyi çarpıtıp arkana osmanlıcıları almakla olmuyor bu işler!
Bu adamın Mustafa Kemal Atatürk hakkında dediklerini bana harfiyen uluslararası kanıtlara dayanarak kanıtla.
'Hadsiz'Zaten acizliğini tanımadığın bir insana hadsiz diyerek kanıtladın yani benim için kendini alçaltmana gerek yok zaten yeterince alçalmışsın
Mustafa Kemal hakkında ne sordun bir şey dedin ben senin neyi merak ettiğine nereden bileyim.
Maalesef bende :/. Nasılsınız?sıkıntıdan ölüyorum
Hocam, özel veya uzun değilse ne tür sorunlar çıktı?Sıfır aldığım laptopta çıkan sorunlardan dolayı şansıma lanet okudum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.