En stabil Windows 10 sürümü nedir?

Normal Windows 10 kurun. Stabil kendisi zaten.

Windows 10 22H2'den daha eski sürümleri kullanırsam performansım artar mı peki.

Temiz kurulum en sağlıklısı olacaktır fakat Pro lisansını Home üzerinde kullanamazsınız.

Hiçbir yöntemi yok mudur lisansla birlikte Windows 10 Home yüklemenin.

Enterprise LTSB & LTSC sürümleri en stabil sürümlerdir. Onun dışında Home diyebilirim.

Bu söylediğiniz LTSB ne anlama gelir hocam.

Windows 10 22H2'den daha eski sürümleri kullanırsam performansım artar mı peki.

Hiçbir yöntemi yok mudur lisansla birlikte Windows 10 Home yüklemenin.

Bu söylediğiniz LTSB ne anlama gelir hocam.

Maalesef korsan dışında yok uyguna lisans alınabiliniyor ama.

Hangi lisansın varsa onu kullan, Pro lisansın varsa ekstradan Home almana gerek yok. Performans farkını hissetmezsin.

Hangi lisansın varsa onu kullan, Pro lisansın varsa ekstradan Home almana gerek yok. Performans farkını hissetmezsin.

Dostum birinde çok fazla kullanım var diğeri daha sade Pro RAM'in yüzde 54'ünü kullanırken Home sadece 38'ini kullanıyordu.

Dostum birinde çok fazla kullanım var diğeri daha sade Pro RAM'in yüzde 54'ünü kullanırken Home sadece 38'ini kullanıyordu.
Ram in çoğunu cache olarak alıyor boştayken, bu da daha seri tepki vermesine yol açar. Normal kullanımda fark olmaz dediğim gibi.

RAM'in çoğunu cache olarak alıyor boştayken, bu da daha seri tepki vermesine yol açar. Normal kullanımda fark olmaz dediğim gibi.

Dediğiniz gibi ama RAM'i az olan sistemlere Pro fazla kaçabiliyor o kullanıcı alternatifine kalmış.

Windows'un şirketler için yaptığı içinde gereksiz programlar olmayan hızlı ve stabil bir sürümdür. Normal kullanıcılar da kullanabilirler.

Windows 22H2 LTSB sürümü müdür yoksa daha farklı sürümler mi LTSB sürümleri.

Windows 22H2 LTSB sürümü müdür yoksa daha farklı sürümler mi LTSB sürümleri.

Hocam şu anki sürümler LTSB değil LTSC olarak adlandırılır. Sanırım en son 2021 LTSC vardı. Lisanslama dışında hiçbir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…