En stabil Windows 10 sürümü nedir?

Hocam ntlite ile o lisans işini kaldırabilirsiniz isterseniz Xbox vs gibi boş uygulamaları silebilirsiniz

Hocam ntlite ile o lisans işini kaldırabilirsiniz isterseniz Xbox vs gibi boş uygulamaları silebilirsiniz
nlite nedir ne işe yarar hocam

Hocam şu anki sürümler LTSB değil LTSC olarak adlandırılır. Sanırım en son 2021 LTSC vardı. Lisanslama dışında hiçbir sorun yaşamadım.

2021 sürümünü kullanırsam güvenlikle ilgili problemler yaşar mıyım hocam yani bilgisayarıma sızarlar mı güncel olmadığı için. Ve ne gibi lisanslama sorunları oluşur?

Nlite nedir ne işe yarar hocam.

2021 sürümünü kullanırsam güvenlikle ilgili problemler yaşar mıyım hocam yani bilgisayarıma sızarlar mı güncel olmadığı için. Ve ne gibi lisanslama sorunları oluşur?

LTSC 2021 sürümü günceldir ve 2027'ye kadar da güncelleme almaya devam edecektir.

Sadeleştirilmiş Windows sistemlerini görmüşsüzdür illaki ntlite programı ile Windowsda ne olması gerektiğinine siz karar veriyorsunuz hatta Windows içerisine driver vs gömme işlemi vs yapabiliyorsunuz

Hocam Microsoft bu işleri yalandan söylüyor Windows 8.1 kaldırıldığında yeni işletim sistemine yönledirmişlerdi. Okadar güvenilirliği artmıyor siz gidip sürekli virüs sokmayacaksınız yani.

Sadeleştirilmiş Windows sistemlerini görmüşsüzdür illaki NTLite programı ile windowsda ne olması gerektiğinine siz karar veriyorsunuz hatta Windows içerisine driver vs gömme işlemi vs yapabiliyorsunuz.

Hocam Microsoft bu işleri yalandan söylüyor Windows 8.1 kaldırıldığında yeni işletim sistemine yönledirmişlerdi. O kadar güvenilirliği artmıyor siz gidip sürekli virüs sokmayacaksınız yani.

NTLite sürümlerine nereden ulaşabilirim peki hocam çok kullanışlı gözüküyor gibi.

LTSC 2021 sürümü günceldir ve 2027'ye kadar da güncelleme almaya devam edecektir.

Peki 2021'den önceki sürümleri kullanmaya gerek var mı hocam ben laptopu ilk aldığım zaman eski bir Windows sürümü vardı içerisinde ondan soruyorum.

Hocam direkt uygulama ntlite ISO indiriyorsunuz ntlite ile onu siz düzenliyorsunuz hatta isterseniz Windows update vs silebilirsiniz.

Peki 2021'den önceki sürümleri kullanmaya gerek var mı hocam ben laptopu ilk aldığım zaman eski bir Windows sürümü vardı içerisinde ondan soruyorum.

2016 LTSB de kullansanız en az 2025 yılına kadar destek alacaksınız hocam. Hatta LTSC 2019, 2029 yılına kadar destek alacak.

2016 LTSB de kullansanız en az 2025 yılına kadar destek alacaksınız hocam. Hatta LTSC 2019, 2029 yılına kadar destek alacak.

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam yeni şeyler öğrendim sayenizde. Peki LTSB sürümleri oyunlarda FPS sorunları yaratır mı hocam sağ olun yorumunuz için.

NTLite sürümlerine nereden ulaşabilirim peki hocam çok kullanışlı gözüküyor gibi.

Hocam bununla ilgili rehberler var YouTube'da izlerseniz daha iyi olur 😀

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam yeni şeyler öğrendim sayenizde. Peki LTSB sürümleri oyunlarda FPS sorunları yaratır mı hocam sağ olun yorumunuz için.
Yaratmaz asla mesela ben Windows 8.1 embeded kullanmıştım birebir aynı Windows oluyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı