En stabil Windows 10 sürümü nedir?

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam yeni şeyler öğrendim sayenizde. Peki LTSB sürümleri oyunlarda FPS sorunları yaratır mı hocam sağ olun yorumunuz için.

Oyunlarda FPS yönünde sıkıntı yaratmaz ancak oynayacağınız oyunların Windows 10 sürüm desteklerini kontrol edin. Mesela Valorant 1809 ve sonrasını destekliyor bu durumda LTSB 2016 da Valorant çalışmaz. LTSC 2019 kurmanız gerekir. Ki program desteğinde herhangi bir sorun yaratmaz. Windows 10 1809 altyapısını kullanmaktadır.

Hocam bununla ilgili rehberler var YouTube'da izlerseniz daha iyi olur

Yaratmaz asla mesela ben Windows 8.1 embeded kullanmıştım birebir aynı Windows oluyor.

Evet hocam en günceli kullanmak biraz hata olabiliyor bazen 23H2 bir tık stabilize değil gibi geldi zaten bana.

Tamam hocam LTSB sürümlerinden birini kuracağım peki bunların ISO'larını nereden bulabilirim?

Tamam hocam LTSB sürümlerinden birini kuracağım peki bunların ISO'larını nereden bulabilirim?

Ben sana 2019 versiyonunun ISO dosyasını veriyorum. Etkinleştirmek size kalmış artık. Lisanssız da kullanabiliyorsunuz diye hatırlıyorum.

ISO site link (64 Bit):

Direkt link (indirme anında başlar):

Çok sağ olun hocam ben bunu USB'me yazdırıp kurulumunu yapacağım Pro lisansım var zaten kalıcı çok sağ olun her şey için.

Çok sağ olun hocam ben bunu USB'me yazdırıp kurulumunu yapacağım Pro lisansım var zaten kalıcı çok sağ olun her şey için.

Rica ederim hocam. Lisanslamada bazen problem olabiliyor. Geri dönüş yaparsınız.

Hocam onemli olan sistem ozellikleriniz nedir ve bilgisayari ne amacla kullanacaksiniz vs.. bunlari belirtin size en iyi secenegi sunayim

Hocam onemli olan sistem ozellikleriniz nedir ve bilgisayari ne amacla kullanacaksiniz vs. Bunlari belirtin size en iyi secenegi sunayim.

Sistemim i5 1135G7 MX330 8 GB RAM 512 GB M.2 SSD bilgisayarı derslerime çalışırken ve arada oyun oynamak amacıyla kullanacağım birkaç ISO indirdim bir de sizin fikrinizi merak ettim hocam.

Rica ederim hocam. Lisanslamada bazen problem olabiliyor. Geri dönüş yaparsınız.

Hocam ben şimdi 21H2 LTSC ve 2019 LTSC ISO'larını indirdim hangisini kullanmamı önerirsiniz şimdi temiz kurulumla geçeceğim 10'a kararsız kaldım 2 sürüm içerisinden.

Son düzenleme:
Hocam ben şimdi 21H2 LTSC ve 2019 LTSC ISO'larını indirdim hangisini kullanmamı önerirsiniz şimdi temiz kurulumla geçeceğim 10'a kararsız kaldım 2 sürüm içerisinden.

Hocam 2019 hem hafif hem hızlı olsun diye kurabilirsiniz. Program desteğinde her ikisinde de sorun çıkmayacaktır.

Hocam 2019 hem hafif hem hızlı olsun diye kurabilirsiniz. Program desteğinde her ikisinde de sorun çıkmayacaktır.

Bir de bir yerde okudum 2019 sürümünü kurunca 22H2'ye otomatik olarak geçiyormuş doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…