En stabil Windows 11 sürümü nedir?

Win 11 bug dolu ya da hatalar içeren, kasan bir işletim sistemi değil. Home sürümünü kullanabilirsiniz. Sürekli güncelleme alıyor ve geliştiriliyor.

Seneye değil tam 2 sene sonra Ekim 2025'te sona eriyor

Yavaş yavaş steam yada ceşitli oyunların desteği kesilecek önce microsoft çokta umrumda değil zaten düzgün update getirmiyorlar Windows 11 umarım stabil olur yada 12 falan çıkarırlar kafamiz rahatlar bende dediğim gibi o mini droptan şikayetciyim bilgisayarimda driver olarak Windows 11 destekliyor yoksa 10 kurabilirdim daha hızlı olması için.

Win 11 bug dolu ya da hatalar içeren, kasan bir işletim sistemi değil. Home sürümünü kullanabilirsiniz. Sürekli güncelleme alıyor ve geliştiriliyor.
Evet home daha iyi hocam, pro gereksiz ve fazla performans kaybı yaşatmakta.

Nedenleriyle birlikte açıklarsanız çok memnun olurum.

Keşke moment 4'e güncellemeseydim hocam laptopun içinden geçti diyebilirim.

Hocam sisteminiz güzel ve bende W11 kullanıyorum ama kendi yüklü geliyor. Yani şu an imkanım olsa Windows 10'a geçerdim.

1. RAM ve CPU kullanımı yüksek.
  2. Sözde "estetik" görünüme sahip ama Windows 10 da kat kat daha güzel bir arayüz var.
  3. Kişiselleştirmeden kısıyor.
  4. Kısacası Android mi kullanıyorum Windows mu belli değil.
  5. Her şeyi dokunmatik cihaza dökmüşler.

Hocam sisteminiz güzel ve bende W11 kullanıyorum ama kendi yüklü geliyor. Yani şu an imkanım olsa Windows 10'a geçerdim.

1. RAM ve CPU kullanımı yüksek.
  2. Sözde "estetik" görünüme sahip ama Windows 10 da kat kat daha güzel bir arayüz var.
  3. Kişiselleştirmeden kısıyor.
  4. Kısacası Android mi kullanıyorum Windows mu belli değil.
  5. Her şeyi dokunmatik cihaza dökmüşler.
Haklısınız hocam biraz değişiklik yapmak istedim ondan geçeyim dedim bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı