Hayır iyikide yapmadım baya kötüymüş zaten iptal etmiştim sonra kayboldu gelmiyor bana update gelse bile yapmam.Peki moment 4'e güncellediniz mi hocam
Hayır iyikide yapmadım baya kötüymüş zaten iptal etmiştim sonra kayboldu gelmiyor bana update gelse bile yapmam.Peki moment 4'e güncellediniz mi hocam
Evet Moment 4 tam anlamıyla hayal kırıklığı mecbur temiz kurulum yapacağa benziyorum hocam.Hayır iyikide yapmadım baya kötüymüş zaten iptal etmiştim sonra kayboldu gelmiyor bana update gelse bile yapmam.
Yavaş yavaş steam yada ceşitli oyunların desteği kesilecek önce microsoft çokta umrumda değil zaten düzgün update getirmiyorlar Windows 11 umarım stabil olur yada 12 falan çıkarırlar kafamiz rahatlar bende dediğim gibi o mini droptan şikayetciyim bilgisayarimda driver olarak Windows 11 destekliyor yoksa 10 kurabilirdim daha hızlı olması için.Seneye değil tam 2 sene sonra Ekim 2025'te sona eriyor
![]()
Windows 10 DesteÄi Sona Erecek? DoÄru mu? - Microsoft Q&A
Windows 10'un desteÄi 2025'te sona erecek deniliyor, doÄru mu? EÄer böyle birÅey varsa lütfen vazgeçin. Windows 10'dan daha iyisi olamaz. Zaten Windows 7'den geçtik daha baÅka Windows yükseltmesine geçemeyiz. Zaten iyi bir bilgisayara sahip deÄilim. Bunuâ¦answers.microsoft.com
Evet home daha iyi hocam, pro gereksiz ve fazla performans kaybı yaşatmakta.Win 11 bug dolu ya da hatalar içeren, kasan bir işletim sistemi değil. Home sürümünü kullanabilirsiniz. Sürekli güncelleme alıyor ve geliştiriliyor.
Bende Pro lisansı varda ondan Pro kullanıyorum. Pro sürümü sıkıntılımı yoksa hocam.Win 11 bug dolu ya da hatalar içeren, kasan bir işletim sistemi değil. Home sürümünü kullanabilirsiniz. Sürekli güncelleme alıyor ve geliştiriliyor.
2025'in Ekim'inde kesilecek, ayrıca LTSC ve LTSB sürümleri ile hala kullanılabilecek işletim sistemi.Windows 10 artik eskidi seneye desteği kesilecek zaten.
Nedenleriyle birlikte açıklarsanız çok memnun olurum.
Keşke moment 4'e güncellemeseydim hocam laptopun içinden geçti diyebilirim.
Windows 10'da yapabildiğim küçük görev çubuğu ayarı Windows 11'de yok. Ben geçmem aga.
- Kişiselleştirmeden kısıyor.
Haklısınız hocam biraz değişiklik yapmak istedim ondan geçeyim dedim bende.Hocam sisteminiz güzel ve bende W11 kullanıyorum ama kendi yüklü geliyor. Yani şu an imkanım olsa Windows 10'a geçerdim.
- RAM ve CPU kullanımı yüksek.
- Sözde "estetik" görünüme sahip ama Windows 10 da kat kat daha güzel bir arayüz var.
- Kişiselleştirmeden kısıyor.
- Kısacası Android mi kullanıyorum Windows mu belli değil.
- Her şeyi dokunmatik cihaza dökmüşler.
Peki moment 4'e güncellediniz mi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.