Aslında ben macosa hiç benzetemiyorum neden böyle dendiğini de anlamıyorum. Windows 11 daha çok Windows 10'un moda haftasına katılmış hali gibi gözüküyor.
Aslında ben macosa hiç benzetemiyorum neden böyle dendiğini de anlamıyorum. Windows 11 daha çok Windows 10'un moda haftasına katılmış hali gibi gözüküyor.
macOS tamamen ne için yapıldı ki ? Dizilerde dikkst çekmesi icin kullanılan bos elma logolu cihazlar olduğunu düşünüyorum iPhone kesinlikle mükemmel bir seri elimde 10 yıllık iPhone 6 var hala kullanasım geliyor.
Anladım hocam cahil yazılımcılar kullanıyor birde DD gerçi şirketler suan mac cihaz veriyor genellille bu yarım akıllılar klavyesi kullanışsız küçük cihazla kod yazıyor .d
Size lafım yok hocam youtube shorts gibi ortamlarda bakarsanız 3 iq yazılımcılar dolanıyor bu tayfaya söylüyorum yoksa imac kullanan baya kaliteli yazılımcı dostum var.
Size lafım yok hocam YouTube Shorts gibi ortamlarda bakarsanız 3 IQ yazılımcılar dolanıyor bu tayfaya söylüyorum yoksa iMac kullanan bayağı kaliteli yazılımcı dostum var.