En tilt olduğum insan tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Max Stirner

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2020
Mesajlar
1.037
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 4090 ti i9 14700k 32 gb 4200 mhz m3.ssd 128 tb
Cinsiyet
Erkek
Genelde eskiden basketbol oynayan, sokak futbolu oynayan, Clash Royale'de büyücü çıktı diye sevinen, soğuk esprilere gülen normal bir çocuk 2020-2021 tarihlerinde her kötü mizahı aşağılayıp (sosyal medya temsili "sj"), kız çekmek için erkekler ölsün deyip (TikTok denilen uygulamada matriarka denilen bir şey çıktı, her erkeğe ölsün mölsün gibi şeyler diyorlar) şu kadın üstünlüğüne katılıyorlar. Veya erkek hakları diye sayfalar var ama onlar da erkek haklarını savunmayıp kızlar ölsün diyorlar. Bu tarz şeylere dönüşüp "gacha, FNAF, fanart, uwu, owo" tarzı şeyler kullanıyorlar. Eski storylerine cringe deyip her gün LGBTq postu atıyorlar (veya story). Açıkcası ben bunlardan bıktım.

Bunlar anime kitlesine önyargı yaratan; "Fnf, Fnaf" gibi iyi yapıtlara son getiren insan tipidir bana göre. Fikrime katılıp veya düzeltmek isteyenler konuyu cevaplayabilir.
 
FNF kitlesinden bir kişiyi bile görmedim şu yaşıma kadar. Takıldığın ortamı değiştir, kafana uygun insanlarla takıl. Bırak herkes çöplüğünde ötsün, kimseye karışamayız.
Tam olarak hangi kitleden bahsettiğinizi anlamadım ama FNAF iyi bir oyun değil. Ortalama bir korku oyunu. Hatta vasat bile denebilir.
Vasat zaten ortalama demek. :D
 
Fnf kitlesinden bir kişiyi bile görmedim şu yaşıma kadar. Takıldığın ortamı değiştir, kafana uygun insanlarla takıl. Bırak herkes çöplüğünde ötsün, kimseye karışamayız.

Vasat zaten ortalama demek. :D

Ben bayağı gördüm hocam psikolojinizin sağlığı için uzak durun derim :)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı