En ucuz 1 yıllık Game Pass nereden alınır?

Hocam bunu yapmayı denediniz mi yoksa yeni hesap mı oluşturdunuz?
Denemedim hocam; mevcut hesabımı Ultimate aboneliğine yükselttim, bir ay boyunca xcloud olayını denemek istiyorum. Tatmin olursam 1-2 yıllık alırım.

Kullandığım bilgisayarım okul- iş amaçlı; oyun için uygun değil, tamamen xcloud için uğraşıyorum.

Evde 35 Mbps VDSL var ve kablosuz (5 GHz) bağlantıda oynamak imkansız, kablolu bağlantıda ise stabil değil; takılma ve gecikme mevcut. İş yerinde 100 Mbps Fiber var, yarın deneyip dönüş yapabilirim.
 
En uygun yol/yöntem şudur: Windows bilgisayarınızdan mağaza'yı açın. Arama kısmına Live Gold yazın, çıkan sonuçtan sol alt kısımda mıydı tam hatırlamıyorum hediye etme butonuna tıklayın. Oradan 6 aylık satın alın. Daha sonra tekrardan 6 aylık daha alın. Etti mi 240 TL? Kodları Game Pass hesabınızda aktif edin. Ettikten sonra aynı hesaba Game Pass Ultimate alın 1 aylık. Onuda aktif ettiğinizde 13 aylık Game Pass Ultimate'ye sahip olacaksınız. Toplamda 300 TL'ye tekabül ediyor. Normal bir şekilde alsanız 540 TL tutuyor.
Hocam bu pc için işe yarar mı? Ben sadece pc için istiyorum. Ve bu yöntem hala çalışıyor mu? Ve gamepass hesabı, microsoft hesabından farklı mı oluyor? Biraz fazla cahilim bu konuda kusura bakmayın.
 
En iyisi her 2 ayda bir Discord hesabı açıp Nitro almak 2 aylık kod veriyor her seferinde bu da 18*12 = 216₺ gelir yılda.
Normal alsanız 540₺ ye gelir burda bide yanında nitro alıyorsun ister sat ister kulan.
 

Geri
Yukarı