En ucuz 2 TB SATA SSD önerisi

Bütçe
5000

Sorununu bilmiyorum ama en ucuz yazmışsın başlığa, bende en ucuz bunu buldum :) sorunu nedir, ısınma falan mı yapıyor? Genel olarak SSD'ler ve RAM'ler pek sorun çıkaran parçalar değil. Ama bilindik marka almakta da fayda var. Crucial'ı alın o zaman. Okuma yazma değerleri aynı ama fiyatı daha tuzlu. Bence Patriot'ta aman aman bir sorun yoksa alınır fiyatı 2 TB için iyi duruyor.

Çoğu hazır sisteme de bu SSD'den koyuyorlar zaten bildiğim kadarıyla.

Sorununu bilmiyorum ama en ucuz yazmışsın başlığa, bende en ucuz bunu buldum :) sorunu nedir, ısınma falan mı yapıyor? Genel olarak SSD'ler ve RAM'ler pek sorun çıkaran parçalar değil. Ama bilindik marka almakta da fayda var. Crucial'ı alın o zaman. Okuma yazma değerleri aynı ama fiyatı daha tuzlu. Bence Patriot'ta aman aman bir sorun yoksa alınır fiyatı 2 TB için iyi duruyor.
Google'a Patriot P220 Alınır mı diye arattım ve bunlar çıktı bende sana belirttim. Hızlı sinirleniyorsunuz. Bende bu konu hakkında bilginizin olup olmadığını sordum. Bu kadar. Ancak sistemlerde kullanılıyorsa iyidir herhalde. Cevabın için teşekkürler!

Google'a Patriot P220 alınır mı diye arattım ve bunlar çıktı bende sana belirttim. Hızlı sinirleniyorsunuz. Bende bu konu hakkında bilginizin olup olmadığını sordum. Bu kadar. Ancak sistemlerde kullanılıyorsa iyidir herhalde. Cevabın için teşekkürler!

Neye sinirlendim ya güldürdün gece gece :D

Estağfurullah hocam ya yanlış anlamışsın. SSD'nin sorununu bilmiyorum demek istedim orada. En ucuz olarak bunu buldum ama bir sorunu var mı tam olarak bilmiyorum demek istedim kusura bakma :)
Sıkıntı yok dostum benim hatam :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı