En ucuz çift fanlı GTX 1050 Ti

Melille

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, dostlar sizce ucuz ve güvenilir 1050 Ti (çift fanlı) 1000 TL'en ucuz yaklaşık 950 TL civarında ekran kartı var mıdır sizce? Veya beklersem bulabilir miyim ? Şu an aklımda Zotac markası var, önerilerinizi bekliyorum (OC özelliği olan).

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallah inşallah birkaç güne bulursam alacam bakalım artık inşallah bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı yazabilir mi fikirlerini önemsiyorum.

Eğer aceleniz yoksa bekleyin derim. Hepsiburada'yı ve Vatan'ı hergün takip edin. İkiside bazen güzel indirim yapıyorlar. Özellikle Hepsiburada çok daha sık yapıyor bu indirimleri. Ben şansıma Vatan'dan denk getirmiştim. MSI çift fanlı olanı almıştım indirimsiz fiyatı 786 TL gibi bişeydi 646 Tl'ye aldım.

Ben olsam o karta o parayı vermem sıfır için. 2.el garantili 3gb gtx1060 öneririm pazarlıkla alırsınız. 1000 tl ye rahat bulursun 950tl elden veriyorsan kabul ederler.

Ben olsam o karta o parayı vermem sıfır için. 2.el garantili 3gb gtx1060 öneririm pazarlıkla alırsınız. 1000 tl ye rahat bulursun 950tl elden veriyorsan kabul ederler.
O kartı kim 950 TL'ye veriyor ki? Link atın almak isteyene yardımcı olmuş olursunuz. GTX 1050 Tİ ekran kartının ikinci elini bile dediğiniz fiyata satmaya çalışırken o fiyata GTX 1060 3 GB çok zor.

1200 liraya ikinci el 3 GB 1060 bulabilirsin. Hatta böyle yapmanı da öneririm. Ama faturalı olmasına önem ver. Tercihen yanına gidip bizzat test et. İkinci el pazarında çok fazla tilki dolanıyor. Wish.com'dan 200-300 liraya sahte 1060 BIOS'lu GTS 450'leri 700-800'e satan çok sahtekar var. Bizzat arkadaşım dolandırıldı. Dikkatli olmakta fayda var.

Ben 1050 Ti dedim 2. el almak istemiyorum. Az öönceGalax buldum tek fanlı o.c de var 917 tl gayet makul nanokatalog'da hepsiburada vatan falan hep bakıyyorum zaten merak etmeyin
Illaki cift fanli olmasi gerekmiyor. 1050 Tİ cok isinan bir kart degil zaten. O fiyata 1060 bayagi zor.
Ya soğuk kalmasını istiyorum kartın, aklımda O.C yapmak var aklımda ısınmasın istiyorum ve tabii ki kart 60 derece üstüne çıkmasın istiyorum

Son düzenleme:
Cogu kart 75-80 arasi calisir gurultu yapmamak icin. Eger fan hizini arttirirsan sicaklik duser. Cok da onemli degil ki. Kart isindiginda otomatio fan hizini arttirir zaten. Ayrica O.C yapmani onermem. Alacagin performans asagi yukari %10 olur. O da 30 FPS'i 33, 50 FPS'i 55 yapar. Kartin isinip daha gurultulu calismasi da cabasi. Zaten fabrikadan bir miktar O.C'li geliyor. Gene de sen bilirsin.

Sent from my LG-D855 using Technopat mobile app

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…