- Katılım
- 31 Mart 2018
- Mesajlar
- 2.702
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 138
Satılık - MSI Gaming X GTX 1050 Ti
Bu ilandaki ekran kartı alınmadıysa kaçırmayın derim.
Bu ilandaki ekran kartı alınmadıysa kaçırmayın derim.
Vallaha bize denk gelmiyor. GTX 1050'e 800TL , 750Ti'ye 700TL isteyenler olunca piyasada sıkıntı büyük oluyor.
Kart Gaming X değil ama sıkıntı yok. Adamla WhatsApp üzerinden konuştum ancak şöyle ki adam kartı kullanıcısından satın almış sonra bir de satıyor tekrardan. Güvenemedim malesef arkadaşa. 3. el gibi bir şey oluyor aga ne gereği var ki ?Satılık - MSI Gaming X GTX 1050 Ti
Bu ilandaki ekran kartı alınmadıysa kaçırmayın derim.
Kimseye güvenilmiyor bu devirde korkuyor insan yani. Bitcoin madeni yapmak için kart alıyor adam beceremiyor kartı mahvediyor, bir şey yapmadım diye de satışa sunuyor.Ürün satılmış zaten. Adamın mesleği haline getirmiş zaten. Alıp satıyor. Adamın kullanacağını düşünmüyorum. Zaten sorardınız kullandınız mı diye.
Haklısın bu devirde kimseye güven olmaz.
Daha önceden Asus ROG GTX 1050 Ti satmış birisine. Onun kim olduğunu sorup o kişiden yorumlarını alabilirdin.
Amaaaan neyse geçmiş olsun.
GTX 750 Tİ O.C ile en fazla 62 derece. Fanlar da kendi kendine hız ayarlıyor hiç karışmadım.Cogu kart 75-80 arasi calisir gurultu yapmamak icin. Eger fan hizini arttirirsan sicaklik duser. Cok da onemli degil ki. Kart isindiginda otomatio fan hizini arttirir zaten. Ayrica O.C yapmani onermem. Alacagin performans asagi yukari %10 olur. O da 30 FPS'i 33, 50 FPS'i 55 yapar. Kartin isinip daha gurultulu calismasi da cabasi. Zaten fabrikadan bir miktar O.C'li geliyor. Gene de sen bilirsin.
Sent from my LG-D855 using Technopat mobile app
Çift fanlı olcak diye bir şey yok tabiki de ama bazıları çift fanlı seviyor belki gözüne hoş göründüğünden veya başka sebeplerden ötürü bilemeyiz bunu zevkler tartışılmazda ben böyle düşünüyorum.Bilmediğim için soruyorum, GTX1050Ti gibi bir kartta gerçekten çift fana ihtiyaç var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.