En ucuz çift fanlı GTX 1050 Ti

Satılık - MSI Gaming X GTX 1050 Ti
Bu ilandaki ekran kartı alınmadıysa kaçırmayın derim.
Kart Gaming X değil ama sıkıntı yok. Adamla WhatsApp üzerinden konuştum ancak şöyle ki adam kartı kullanıcısından satın almış sonra bir de satıyor tekrardan. Güvenemedim malesef arkadaşa. 3. el gibi bir şey oluyor aga ne gereği var ki ? :D

Ürün satılmış zaten. Adamın mesleği haline getirmiş zaten. Alıp satıyor. Adamın kullanacağını düşünmüyorum. Zaten sorardınız kullandınız mı diye.
Kimseye güvenilmiyor bu devirde korkuyor insan yani. Bitcoin madeni yapmak için kart alıyor adam beceremiyor kartı mahvediyor, bir şey yapmadım diye de satışa sunuyor.

Haklısın bu devirde kimseye güven olmaz.
Daha önceden Asus ROG GTX 1050 Ti satmış birisine. Onun kim olduğunu sorup o kişiden yorumlarını alabilirdin.
Amaaaan neyse geçmiş olsun.

İlgin için çok teşekkür ederim, zaten bu akşam babamın da rızasını alıp Zotac GTX 1050 Ti alacağım inşallah. MSI 4gt modelinden bile hızlı değerlere sahip (4gt ile arasında kaldığım için karşılaştırıyorum) ayrıca o.c ve çift fan üstüne 2 adet 6mm bakır ısı borusu da olunca zotac garantisi de gelince 1000tl gibi mâkul fiyat da gelince tamamlanmış oluyor. :) Sana da tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum. :D

Cogu kart 75-80 arasi calisir gurultu yapmamak icin. Eger fan hizini arttirirsan sicaklik duser. Cok da onemli degil ki. Kart isindiginda otomatio fan hizini arttirir zaten. Ayrica O.C yapmani onermem. Alacagin performans asagi yukari %10 olur. O da 30 FPS'i 33, 50 FPS'i 55 yapar. Kartin isinip daha gurultulu calismasi da cabasi. Zaten fabrikadan bir miktar O.C'li geliyor. Gene de sen bilirsin.

Sent from my LG-D855 using Technopat mobile app
GTX 750 Tİ O.C ile en fazla 62 derece. Fanlar da kendi kendine hız ayarlıyor hiç karışmadım.

Bilmediğim için soruyorum, GTX1050Ti gibi bir kartta gerçekten çift fana ihtiyaç var mı?
Çift fanlı olcak diye bir şey yok tabiki de ama bazıları çift fanlı seviyor belki gözüne hoş göründüğünden veya başka sebeplerden ötürü bilemeyiz bunu zevkler tartışılmazda ben böyle düşünüyorum. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı