En ucuz DDR4 sistemi toplama

Bu şekilde 2.955TL tutuyor eğer ben alamam diyorsan şimdilik;
Bu RAM ile toplayıp ileride bir adet RAM daha alırsın.
Çok güzel sistem önermişsiniz. Rica etsem Bana da 4000 TL'lik bütçeyle böyle bir sistem önerir misiniz?

2200G alınmaz kötü bir işlemci. Belleklerde güven vermedi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO işlemci oyunudur bunu biliyoruz, ama testlerde sadece 6 7FPS fark var ve CS:GO oynayanların çoğu düşük çözünürlük kullandığı için sorun teşkil etmez.
PNY RAM'leri kötü değildir bazı hazır sistemlerde bile PNY set yapıldığı için kullanılır.
Çok güzel sistem önermişsiniz. Rica etsem Bana da 4000 TL'lik bütçeyle böyle bir sistem önerir misiniz?
Hocam bence stok bekleyin, beklemek istemiyorsanız R3 4350G ve 16 GB RAM alın ileride stoklar düzelince 1650S gibi bir kart alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO işlemci oyunudur bunu biliyoruz, ama testlerde sadece 6 7FPS fark var ve CS:GO oynayanların çoğu düşük çözünürlük kullandığı için sorun teşkil etmez.
PNY RAM'leri kötü değildir bazı hazır sistemlerde bile PNY set yapıldığı için kullanılır.

Hocam bence stok bekleyin, beklemek istemiyorsanız R3 4350G ve 16 GB RAM alın ileride stoklar düzelince 1650S gibi bir kart alabilirsiniz.

Hocam burada 2. nesilden 3. nesle geçiş yapıyoruz. En kötü düşünecek olursak, çok daha yeni bir işlemci kullanmış oluyoruz.

Toplam 2735TL hayırlı olsun. Bütçe aşamazsan bir süre HDD ile idare et sonra 120GB SSD alırsın.

Hocam, o kasanın kablolaması berbat.

Tabii ki. Konu açıp bütçe belirtin, yardımcı olalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı