En ucuz domain nereden alınır?

Peki bir yıl süre dolduğunda koşulsuzca iptal edebiliyor muyuz?

Üç yıllık alırsan ilk yıl için 0.01TL diğer her bir yıl için 500TL ödemen gerekiyor. Yani senden üç yıllık ücreti şimdiden alacak. Üç yıl dolduktan sonra yenilemezsen otomatik iptal olur.

Dediğim gibi godaddy'nin yenileme ücretleri yüksektir, tavsiyem namecheap'den 1 yıllık al ve maile gönderdikleri indirim kuponlarını takip et her yıl domanim yenileme içinde indirim kuponu veriyorlar.

Türkticaret ve Natro'nun kapısından geçmeyin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, müşteri odaklı olmayan şirketler. Guzel hosting deneyin.

Türkticaret ve Natro'nun kapısından geçmeyin. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, müşteri odaklı olmayan şirketler. Guzel hosting deneyin.

Son düzenleme:
Şu an en ucuz TR firması olarak sanırım Natro. Ancak güzel etkili bir projeniz varsa yabancı firmalardan destek alın.

Şu an en ucuz TR firması olarak sanırım Natro. Ancak güzel etkili bir projeniz varsa yabancı firmalardan destek alın.

1732114573969.png

1732114578525.png

Yeni kayıtsa ilk yıl için en ucuzu evet ama seneye taşınmaya hazır olun. Yenileme ücretleriyle geri alıyor o indirimi... Mevcut domaininiz varsa hiç de ucuz falan değil.

Firmaları milliyetiyle değil de hizmetiyle değerlendirmek daha doğru. Önerebileceğiniz yabancı firma var mıdır?

Haa fiyatlara KDV de eklenmeli bu arada.

Eki Görüntüle 2356210

Eki Görüntüle 2356211

Yeni kayıtsa ilk yıl için en ucuzu evet ama seneye taşınmaya hazır olun. Yenileme ücretleriyle geri alıyor o indirimi... Mevcut domaininiz varsa hiç de ucuz falan değil.

Firmaları milliyetiyle değil de hizmetiyle değerlendirmek daha doğru. Önerebileceğiniz yabancı firma var mıdır?

Haa fiyatlara KDV de eklenmeli bu arada.

Yenileme işlemini her firma yapıyor zaten bu bilindik bir şey bunu yapmayan yok. Yabancı firmalarda da aynı durum söz konusu zaten. O yüzden bazı kontroller yapmak gerekiyor yenileme konusunda zaman zaman yabnacı firmalar kampanya yapar onun kontrolü içinde aşağıda link bırakıyorum sizlere.

Buradan bakabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı