En ucuz F/P RGB destekli anakart

meola147

Kilopat
Gigabyte A320M düşünüyordum ama maalesef araştırdım ve RGB desteği yokmuş. RGB kasa alsam aydınlatmıyormuş (renk vermiyormuş) sanırım. Gigabyte A320M ile kafa kafaya fiyatta RGB destekli anakart önerir misiniz? Fiyat konusunda en fazla 100-200-300 çıkabilirim ama ne denli ucuz olursa o denli iyi.

Şimdi "RGB kasa" demişsin de bu kasanın modeli ne? Belki RGB değildir de ARGB'dir, veya rainbow falandır. Kasanın modeli nedir?
Bu arada 300 ₺'ya RGB girişine sahip bir anakart bulamazsın.
En ucuz B450M S2H var, o da 7 renk destekliyor, tam RGB denemez ona 🤣.

Hocam, bu anakartta var. Bütçe uygunsa alabilirsiniz.

Gigabyte A320M düşünüyordum ama maalesef araştırdım ve RGB desteği yokmuş. RGB kasa alsam aydınlatmıyormuş (renk vermiyormuş) sanırım. Gigabyte A320M ile kafa kafaya fiyatta RGB destekli anakart önerir misiniz? Fiyat konusunda en fazla 100-200-300 çıkabilirim ama ne denli ucuz olursa o denli iyi.
O iş öyle olmuyor. Anakartın RGB desteği yoksa bile alacağın kasadaki RGB kontrolcü ile fanlar yanar. Yanlız anakartında RGB desteği yoksa bu ışık modlarını bilgisayardan ayarlayamazsın. Kasaya göre değişen şekilde bir düğmeden ya da kumandadan ayarlarsın.

Şimdi "RGB kasa" demişsin de bu kasanın modeli ne? Belki RGB değildir de ARGB'dir, veya rainbow falandır. Kasanın modeli nedir?
Bu arada 300 ₺'ya RGB girişine sahip bir anakart bulamazsın.
En ucuz B450M S2H var, o da 7 renk destekliyor, tam RGB denemez ona 🤣.
@crazyreign
SHARKOON FLOW-RGB Belirgin Şık ve Kaliteli Midi Tower Kasa Fiyatları ve Özellikleri

Ryzen sistemle uyum sağlar değil mi bu anakart?

@TimorYuan2
Dediğim gibi oldu, bu kasadaki LED şeritler RGB değil, ARGB.
En ucuz AM4 soketli ve ARGB girişi içeren anakart ise B450 Gaming X, B450 AORUS M ve B450M Pro4.
Anca bu saydıklarımdan birini alırsan yazılım ile kontrol edebilirsin.
@crazyreign
@erdemst17

Çok özür dilerim yanlış kasayı atmışım. Benim alacağım kasa FBRG idi. Şu: Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Gigabyte B450M uyum sağlar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı