En Ucuz FreeSync Monitör

Evet yanlış duymadınız araştırdım ve alacağım monitörün en ucuzunu Vatan Bilgisayar'da buldum. Ben de şaşkınım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı monitörü kullanıyorum ama Hepsiburada KDV indirimi ile 603 TL'ye almıştım.
Vatan'ın fiyatı cidden çok iddialı.

Ben de aynı monitörü kullanıyorum ama Hepsiburada KDV indirimi ile 603 TL'ye almıştım.
Vatan'ın fiyatı cidden çok iddialı.
Bazen eksik yazıyorlar, hoparlör var mı? İçinden hangi kablolar çıktı ve bu monitörden memnun musun?

3-4 gün önce aldım bu monitörü Vatan'dan. 2 kere değiştirdim gün içinde. İlkinde ve 2. Monitör de ölü pixel çıktı. 3 de ancak sağlamı bulabildik. Kutu içeriği HDMI kablo Display kablo ve VGA kablodur. Yazılım CD si ve güç fişi çıkıyor birde. Genel olarak memnunum. İnternette ışık süzmesi ve ölü pixel şikayetleri var baya bir. Display port üzerinden kullanmanızı tavsiye ederim. Ayrıca hoparlör var diye sanıyordum ama yokmuş. Arka tarafta kulaklık ve hoparlör bağlamak için 2 jak mevcut.

Teşhir ürünü falan olmasın Şaka bir yana benimde çalışan bir yakınım var Vatan'da ve arada indirimleri haber veriyor güzel şeyler düşürülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…