En ucuz PS3 nereden alınabilir?

YouTube'da videolarına bakmıştım adamlar sadece ısı tabancısıyla ısıtıp termal macunu yeniliyorlar ve açılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet.

Koleksiyonluk istiyorsan biraz paraya kıy temizini al bence.

YouTube'da videolarına bakmıştım adamlar sadece ısı tabancısıyla ısıtıp termal macunu yeniliyorlar ve açılıyor.

E açılıyor da, RLOD hatasını yeniden alma olasılığın çok yüksek. Lehimleri eridiği için, işlemcinin, ekran kartının anakartla bağlantısı kesiliyor. Reballing dediğimiz işlem bu. Ömürlük değil yani, arıza verme olasılığı çok yüksek yine.

Hocam bende de kırmızı ışıklı cihaz var, ben de anakartını çıkarıp davul fırında ısıtmıştım, cihaz çalışmıştı :D birkaç kere çalıştıktan sonra tekrardan bozuluyor, reballing işlemiyle lehimlerini yeniliyorlar ama fabrika çıkışlı lehimleri gibi kaliteli olmadığı için onlar da zamanla bozuluyor, yani direkt cihaz sorunlu bir cihaz. Alacaksan en azından Slim bir cihaz almanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı